TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Deymez proqrami tapmasaz deyin verim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 kim istəyirsə buyurun proqramın linki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Tanner Googleden yukledim yaziram bele sehv gosterir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Aqil , qardaş antivirusu söndür sonra yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 2 passes yazilani 1 qoy bildim onsuzda ele olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Tanner Yox e yene hemen sehvi göstərir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 He aydindir demeli bele sen bir sistemin yaddasinada bax flasin yaddasinada ola bilerki sistem 4 gb dan coxdur basqa sistem yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Tanner Yox Qardaş sistemin yaddaşı 700 MB dir. flashkart isə 3.77 GB dir. Problem düzəldi. Məsələ antivirus idi antivirusu söndürəndən sonra yazılır artıq. Kənan Nəsirli Təşəkkürlər Çox Sağ ol Yazilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Aqil , dəyməz. Halal xoşun. Mən indi bu üsulla USB Flaşa XP yazdım , amma kompyuter flaş kartdan boot olmadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Aqil duzdu men antivirus isletmirem deye belkede sehv cavabladim Kenan biosdan boot acilisi USB qoy sonra acilacaq 100 % Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Biosda USB HDD-ni birinciyə gətirdim yenə olmadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 ...xp-nin flaş karta yazılmasında əsas problem boot olmamasıdır... bunun da əsas səbəbi iso-dan flaş karta yazmaqdır....xp-ni flaş karta yazanda çalışın xp windows cd/dvd diskindən flaş karta yazın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Axşamınız xeyir, mənə Xp Sp2 linki verərdizdə Fleş Karta yazım, Ama eləsi olsunki `txtsetup.sif` səhvi verməsin.. Çünki Hansını Yükləmişəmsə Fleş karta yazandan sonra kompyuteri yenidən başladanda txtsetup.sif səhvi verir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Seymur qardaş məndə çox proqramı yoxladım hamısında səhflər oldu , amma winsetup proqramında heç bir problem olmadı. Səndə winsetup ilə yoxla alınmalıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Qardaşım WinSetup ilədə eləyirəm orda ƏS olan Qovluğu Seçirəm yenədə Txtsetup.sif səhvi ilə qarşılaşıram.. Ola bilsin mənim Yüklədiyim Xp`də nəsə problem olsun..Onun üçün sizdən xahiş edirəmki özünüz yoxladığınız Xp varsa link verərdiz məndə yükləyərdim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ekim 2013 XP SP2 ilə yoxlamamışam , amma bu XP SP3 ilə yoxlamışam alınıb: http://nnm-club.me/forum/viewtopic.php?t=615773. Dünən format da atmışam bununla. Mənədə Kamran qardaşımız məsləhət görmüşdü sağolsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2013 Qaqa Məndə Ram 512mb`di bunu yükləsəm yəni donma olmayacaqki kompda ? Kamran Mənə Sp2 yükləməyi məsləhət görmüşdü ona görə Sp2 istiyirəm..Əgər bunda donma zad olmayacaqsa Elə bunu yükləyərəm.. Hal hazırda məndə Windows 7`di Hərdən bir görürsənki ilişmə olur kompda ona görə Xp istiyirəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Təbii ki , bu parametrli kompyuterdə XP rahat işləyər. Kamran qardaşımız hansını məsləhət görürsə onu yüklə. Bu sistemi zəif parametrli notebooka-a yükləmişəm heç bir donma falan olmayıb. Ağır sistem deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Qardaş Bu Sistemi Fleş karta yüklədim heç bir çətinlik olmadı, kompyuteri təzədən başladanda Format çox rahat açıldı, birinci Drayverlər Yükləndi hər şey rahat getdi ama Lisenziyanı Qəbul etmək yerinə gəldikdə `Программе установки не удалось найти лицензионное соглашение,Продолжение установки невозможно. Для Выхода нажмите <F3>.`Bax bu səhvi verdi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 XP-ni Flaş karta winsetup ilə yazdın? Həmən dediyin pəncərədə F8 düyməsini sıx gör hələ proses davam edəcək? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 buyurun axırki tapdım ən yaxşı xp 2 il olar bunu istifadə edirəm hər kəsə də bunu məsləhət görürəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2013 WinSetup`la Alındı, Təşəkkür edirəm Kənan, Allah Razı olsun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Seymur Məmmədov , Halal xoşun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2013 bu movzu forumda belkede en uzun movzulardan biri olub... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 25 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ocak 2014 ACER Aspire ONE netbuk ... Bunun CD-ROM yeri yoxdu USB flash kartla nece format edim ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.