Carleone Konu tarihi: 26 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 26 Ağustos 2013 Salam... Samsung galaxy s4 mini mobil telefonun daxili yaddaşı 4 GB-dir. Və mən bunun üçün 8 gb-lıq MicroCart aldım. İndi isə belə bir problemim var. Deməli MicroCarti saldım telefona. Ama böyük həcmli oyunları köçürəndə yenə telefonun daxili yaddaşına köçürülür oyun.. Mən isə oyunların həcmi yüksək olduğu üçün bu MicroCart aldım ki, oyunlar ora köçürülsün.. Telefonun funksiyasınada baxdım. Nəsə tapa bilmədim ki, yükləyəndə MicroCart-a düşsün oyunlar.. Bunun çəmini bilən varsa bildirər burda zəhmət olmasa. Cavablarınız üçün təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2013 Salam. O telefonda dəqiq yerini deyə bilməyəcəm amma başqa bir telefonda bunu düzəltmişdim. Tənzimləmələrində olacaq 100% biraz qurcala tapacaqsan. 1500x Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2013 Rauf bəy, baxmışam təmzimləmələrə. Bəzi dəyişmələr gördüm. ama onlar /music /images /video qovluğu hara yaddaşda saxlamaq üçün idi. Belə funksiyalar gördüm. Bəlkəmdə mən bilmirəm çəmini. Siz dediyiniz kimi başqa mobildə görmüşdüm. Bu telefonda tapa bilmirəm məndə.. Onun üçündə bu mövzunu açmaq qərarına gəldim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2013 Telefon mikro kartı görür? Oxuya bilir? Yoxsa heç açılmır kart? Telefonunun CPU-su Snapdragon 600-dürsə app-ləri karta ata bilərsən amma deyilsə yox. S3 mini üçün belə bir şeyə baxdım sən də bax gör neyləyə biləcəksən? VİDEO Bu linkə də bax Buna da bax Sonuncu link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.