Faiq Əhədov Konu tarihi: 28 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Ağustos 2013 Salamlar! Aranızda WeChat programını işlədən və ya qeydiyyat olmağı kim bilir? Mən öz nömrəmi düzgün daxil edirəm ancaq mənə nömrəyə sms kod gəlmir bu problemi necə aradan qaldırmaq olar?? 1377692603.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 Salam... Faiq, şəkildə görünür ki düz yazmamısan... bu formada yazmalısan... bakcell: +99455*******, Azercell: +99450*******, +99451*******, Nar: +99470******* ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 Yox Fizuli mən düz yazmışam nömrəni sən başa düşdüm nə demək istəyirsən... 055, 070 və s. elə yazdığda program onsuz özü bildirir səhf olduğunu ancaq mən düzgün yazıram şəkildədə deyilir ki kod gəlməlidi ancaq gəlib çıxmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 Bu proqramı mən bluestacks proqramıyla kompüterə yazdım... məndə də əvvəlcə belə oldu, resend (yenidən göndərmə) yazısına kliklədim, kod gəldi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 Sən dediyin kimi də etdim gəlmədi kod... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 proqramı bağla, yenidən aç, yenidən kod göndərməsini seç.. yenə alınmasa proqramı sil, yenidən yaz yoxla gör nə nəticə verir?! bu proqramı telefona yazmısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 Gör hələ proqramın öz saytında qeydiyyat yeri vardısa orda qeydiyyatdan keç sonra proqramın özü ilə daxil ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 Programı bağlıyıb təzədən açdım etdim yenə gəlmədi... Silib təzədəndə yazdım yenə elə oldu... Hə telefona yazmışam... Kənan, yoxdur programın öz saytında qeydiyyat yeri... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 Faiq, bəzən elə olur ki, proqramı yazandan və yaxud siləndən sonra telefonu söndürüb yandırmağa ehtiyac olur... sən yenidən proqramı sil, telefonu söndür yandır, yenidən yaz... ümid edirəm alınar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2013 Fizuli, Alınmadı yenə qardaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Faiq, son 1 variant qaldı ağlıma gələn... başqa nömrə yoxla... bu da alınmasa daha sözüm yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Yox başqa nömrə ilə mənə sərf etməz... Bəlkə mən deyirəm bu programı saytdan götürüm marketdən yox bundan ola bilər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Başqa nömrəni sadəcə yoxlamaq üçün yaz... bax gör başqa nömrəyə təstiqləmə kodu gəlir ya yox... sən dediyin də yaxşı fikirdi... onu da yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Başqa nömrəni yoxladım bu dəfə oşibka oldu heç qəbul eləmədi nömrəni halbuki mənim nömrəmi qəbul etmişdi... saytdanda yazdım bir fərq olmadı... nəisə yaxşısı bu programı telefonumdan silim... hamınıza təşəkkür edirəm cavablara görə... Fizuli qardaş xüsusilə də sənə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Buyur, xoşdur... problem həll olsaydı daha yaxşı olardı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Olacağa çarə yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.