Alxan Bayramov Konu tarihi: 29 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 29 Ağustos 2013 Salam Ələyküm... mənə elə proqram lazımdır ki vaxti keçmiş kimi göstərsin məsəlçün proqramdan 2009-cu il seçib facebook-a girsəm fb məni 2009-cu ildə girirmiş kimi görsün komp-da nə qədər vaxti tarixi hər şeyi dəyişdirdim ama alınmadı belə proqram bilən link atsın Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 2009Profilləri bloka düşmür məsələsi :?.Belə şylərə inanan var :?.Bu söhbət 1-2 ay bundan qabaq idi.Və Facebook güü gündən yenilənir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Söhbət blokdan getmir mən məsəl üçün dedim o ki qaldı 2010 və aşaxı niklər bllok olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Heç cürə edə bilmərsən provayderdən gələn interneti köhnə vaxtla qurmaq olsa onda heç kəs internetə pul verməzdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.