VSL94 Konu tarihi: 29 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 29 Ağustos 2013 Sizcə bunlardan hansıni yazsam yaxşıdı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 ... hər kəs üçün zaman baxımından bu suala münasıbəti dəyişə bilər... ... misal üçün mən əsas kompyuterimdə windows 7 işlədirəm... o birinə windows 8 yazmşam.windows 8-dən test üçün istifadə edirəm... amma bütün işlərimi windows 7-də görürəm... ...amma kim ki,windows 8 işlədirsə, niyə 8.1 işlətməsin ki ?... o mənada ki,windows 8 işlədirsənsə,yeni versiyalar gəldikcə,ona keçmək lazımdır... ...əgər mən windows 7 ilə qurtarası olsam,birbaşa windows 8-in son versiyasına keçərəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2013 Kamran qaqa seni bawa duwureme,sadece w8.1 in az modife olunmuwu lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 VusVus Sizin bir pis cəhətiniz bilirsiz nədi forumda sizin üçün yazılan cavablara inanmamağınız, verilən cavablara şübhə ilə yanaşmağınız... Qardaş mən axı sənə o biri mövzuda link verdim hətta videosu ilə bir yerdə özüm çəkib test etmişdim ancaq sən nə etdin yazmadın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 Faiq baxdim ona men sadece mene Pro yox Enterprise lazim idi ona gore dedim incime. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 Enterprise versiyanın Pro versiyadan elədə böyük bir fərqi yoxdu... Yenədə seçim özünündü mən daha bir söz demirəm... Uğurlar! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 Windows 7 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 Windows 8 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 WINDOWS XP Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2013 Windows 7 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 Məncədə windows 7. cünki windows 7 də windows8 qədər problemlər olmur.Əgər nəzərə alsaq ki windows 8 demək olar ki windows 7 -in üzərində qurulub artıq şərhə ehtiyac qalmır.Birdə windows 7 aktivator problemi yaşanmır amma 8 haqqında bunu demək olmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.