Faiq Əhədov Konu tarihi: 31 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 31 Ağustos 2013 Salam dostlar aranızda Symbian 9.4 sistemi üçün olan mobil telefonlara yazılan yamaları 0-dan modifikasiya edə bilən var?? Yəni məndə buna misal olaraq Nokia 5800 telefonudu mən isə ona C6 modifikasiyasını vermək istəyirəm ancaq özüm, saytlarda hazır modifikasiya olunmuş yamalar var ancaq mən özüm C6 effektlərini 5800 yamaya əlavə edib 0-dan modifikasiya etmək istəyirəm... bu işi aranızda edə bilən var?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2013 Bura müraciət et ümid edirəm kömək edərlər: http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 Kənan, qaqaş mən türk saytlarında o qədər də olmuram ona görə də elə saytlara sən deyən marağım yoxdu... Bizdə bunu bilən biri olsaydı yaxşı olardı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 biraz cetin ishdi )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 VusVus Həyatda asan iş yoxdu hamısı çətin olur bunu balaca uşağda bilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 asan ishde var ama asan qazanilan coreyi yemek lezet elemir) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 düz deyirsən mövzunun cavabını bilirsənsə qaqaş yaz zəhmət olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.