Elbəy Konu tarihi: 1 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 1 Eylül 2013 Interactiv cd problemi olu nəyə görəsə açmır bunu yüklədim amma daemon tools açmadı bunuda yüklədim xeyiriolmadı kömək edin bu problemi həll edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 aça bilmirsən yüklədiyin iso faylını? mən indi yükləyirəm onu nəticəsini yazaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 ...ultraiso ilə yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 bu gəlir amma torrent saytda istifadə qaydası var mən başa düşmürəm necədi ultra isoilədə açmadı şəkilini çəkdim2013-09-01_151659.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 ...misal üçün belə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 qaqa indi özümə yüklədim açılır axı sənin deamon tools dadi problem və yaxud hansı proqramla açırsansa onda buyur bax açıldı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 bunlar ıbilirəm Elit-killer ora qədər məndədə açır sonra sını da açır ? orada install və ya birbaşa diskdən aç var onları da yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 qaqa onu ustanovka eləyib sildim hər şey normal idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2013 məndə alınmır 2 proqramla yoxladım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.