TesLA Konu tarihi: 2 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Eylül 2013 Notbukumu qosuram bezi proqramlari oyunlari acanda internete qosulmaq ucun olan pencere (dial up) gelir . (evde net var amma isde yox) Meni mazgi edir bunu nece edim ki o pencere gelmesin ... ? sekile baxin ordaki pencereni deyirem (Qeyd - xais edirem bilenler cavab yazsin) adminler eger movzunu sehv yere acmisamsa gerek bagislayasiniz /// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun15 Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 İdarəetmə Paneli\\Şəbəkə və İnternet\\Şəbəkə və Paylaşma Mərkəzi--sol aşağı hissədə internet seçimləri və açılan pəncərədə bağlantılardan dial-upu silə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 Adaş Silsem sonra internete gire bilecem ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun15 Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 Yox dial-up ilə bağlana bilməyəcəksən... gələn pəncərənin settings hissəsindən həmin pəncərənin açılmasını dayandırmaq olar məncə...Amma özümdə dial-up yoxdur ...ona görə bir cəhd elə özün bax neyləyirsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 ... bu cür mövzu başlığı yazmaq olmaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 Kamran mumkunse duzelt de basligi bilmedim nece yazim bele yazdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 ...redaktə etdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2013 cox sagol Kamran Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.