VahidoV Konu tarihi: 3 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Eylül 2013 Salam . Mən PC kompyüterə USB Wi-Fi qəbuledici qoşmaq istəyirəm.Mənə ilk öncə USB Wi-Fi qebuledicinin normal qiymətə olanının təxmini maddi dəyəri və necə qurulmasi qaydası lazımdır.Zəhmət olmasa bilən istifadəçilər mənə kömək etsinlər . Qabağcadan təşəkkürlər ... xtreamer_wifi_usb_antenna_5440196.jpg hc132214137962.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 3 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2013 burda hec bir problem yoxdur sadəcə pc-nin usb yerinə .şəkildə göstərdiyin wi-fi adapterini qoşursan və notbookda olduqu kimi pc -də wi-fi kodunu tanıdmalısan yəqinki modemin wi-fi-dır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 3 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2013 Pc aksessuar maqazinlerinde var qiymeti 15-25 azn civarinda deyisir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 15AZN. Qurulması rahatdı qoşursan özü-özün quraşdırır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.