Seymur Məmmədov Konu tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 4 Eylül 2013 Əvvəla Hamınızın axşamı xeyir..Dostlar Mən Wi Fi Modem almışdım və Modemi özüm ustanovka Elədim, Qeyd edimki Provayderim Bakinternetdir..Mən orda `VPİ =0 VCİ= 35` yazırdım lakin modemdə internet olmurdu amma VPİ=8 yazanda isə modemdə internet olur..Hə Mən Modemi ustanovka elədim ama bir problem varki mobil telefonla mb çox olan bir şey köçürdükdə Set atır tez tez..Misalçün Bibimoğlu Xperia Telefonuyla Youtubda Videoya baxanda modemdə set atır.. O Nədən ola bilər ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Qaqam sənin internet problemin mən bildiyim qədəri ilə telefon xəttində olan problemə görədi. Yaxşısı bu problemin tam həllini tapmaq üçün modemin bu hissəsinin şəklini çəkib yerləşdir baxaq. 2013-09-04_092658.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 md.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Qaqaş sən istəyirsən bu cür yoxla mən şəkildə göstərdiyim kimi... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Qaqam sən Bakı Şəhərində qalırsan ? o VPİ Birdə VCİ hər şəhərdə ayrı cür olure Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 hə mən Bakı şəhərdində qalıram amma mən demədim dəqiq budur dedim hər ehtimala qarşı yoxla bu cür bəlkə düzələr... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Hə Qaqam məndə Bakı şəhərində qalıram ama dediklərini yoxladım alınmadı.. Ancaq VPİ 8 VCİ 35 olanda modemdə internet olur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Ok anladım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Mənə əsas lazım olan o idiki mən nəyə görə telefonla Wi-Fi`a qoşulub mb çox olan bir şey köçürdükdə set atır öz özünə.. Mənə elə gəlirki bu xətdəndə ola bilər ama dedim sizinlədə paylaşım bəlkə heç mən fikirləşdiyim kimi deyil.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Xətt sönməsi (Line Attenuation) : 20 dB(Desibel)-dək -İdeal xətt 20dB-dən 40 dB-ə dək -İşlək xətt 40dB-dən 50 dB-ə dək -Kəsintilər və qırılmalar olacaq 50dB-dən 60 dB-ə dək -Periodik olaraq sinxonlaşma itəcək 60 dB və yuxarı -İnternet işləməyəcək SN Margin (AKA Signal, Noise Margin və ya Signal-to-Noise Ratio (SNR)): 7dB-dək -Periodik olaraq sinxonlaşma itəcək, kəsintilər və qırılmalar olacaq 7db-dən 10db-dək -Kəsintilər və qırılmalar olacaq 10db-dən 20db-dək -Sinxronlaşma problemi olmayan işlək xətt 20db-dən 29db-dək -Yaxşı xətt 29db-dən yuxarı -İdeal xətt göstəricilərdən görünür sənin telefon xəttinin parametirləri aşağıdır VPİ 8 və VCİ 35 olmalıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Yəni Modem`də heç bir problem yoxdurda hə qardaşım ? Mən Qorxurdumki birdən problem təzə aldığım modemdə də olare ona görə.. Ustanovkaya qaldıqda isə əgər səhv ustanovka etsəydim heç modemdə internet olmazdıda hə qardaşım.. ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Düzdür modemi səhv ustanoka etsəidin internet işləməzdi sadəcə deyə bilərsənmi internetin soldan sağa ikinci işıqı yanıb sönürmü loru dildə desək miqat edirmi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Yox qaqam 2ci işıq yanıb sönmür ancaq 3cü birdə lap axırıncı işıqlar yanıb sönür..Wi Fi`dan istifadə edəndə isə 3cü 4cü birdə lap axırıncı işıq yanıb sönür.. 5ci işıq isə açar işarəsidir medomdə..Onun heç işıqı yanmır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 3-4 cü işıqın yanıb sönməsi normaldır 3-cü işıq internet 4-cü wi-fi dır .İnformasıya gedib gələndə bu ışıqlar yanınb sönür.Amma xəttin çox zəifdir .Evdə parelel telefonun varmı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Yox Paralel telefon deyil adi ev telefonudur bir dənə.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Qaqaş Ats-ə müraciət et xəttini yoxlad. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Yaxşı Qaqam Köməklik etdiyiniz üçün Hər birinizdən Allah Razı olsun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 halal xoşun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.