TesLA Konu tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 4 Eylül 2013 windows 7 generic bluetooth adapter Salam , Men teze format etdim notbuku driverleri zad yazdim her sey qaydasindadir amma bluetooth-da başqa . Ne qeder axtarsam da bunun driverin tapa bilmedim, formatdan evvel normal ilseyirdi bluetooth burdan da yukleyirem alinmir, internetde de arasdirmisam tapmadim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Driver Scanner Proqramını yoxlayıb baxmısanmı ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 yox o proqramla yox amma slims drivernen yoxlamisam demek olarki eyni meqsedli proqramlardi, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin55 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 eyni problem menim komputerimde var. generic bluetooth adapter yazılıb normal işləyir. ancaq fayl göndermek olmur. bu problemlə bağlı ne qeder yol axtarmışam heç biri işə yaramır. komputer `hp620` Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 ID kodları yaz drayverleri tapaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Bu mövzuya bax: http://forum.windows-az.com/topic_11594 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2013 ...noutbukun model və seriyasını yaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Nağdalı Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 ceyhunqurban notbukun HP-di? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Notbuk Grundig-dir Deqiq bilmirem bele bir sey olmalidir markasi GRUNDIG NBP02325-2450FD internetde axtariram hec ele bir bele bir marka yoxdur parametrleri Cpu - i5 2.50 Ghz Ram 6 Vga 1 HDD 500 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyale22 Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 mende bu problemlerin elinde acizem ne qeder axtarmisamsa tapa bilmirem mence driverlik deyil biosada baxmisam amma oraliqda bir sey yoxdu rus saytlarindada cavabsiz qalib en coxda Dell de olur bu problemler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 6 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Eylül 2013 DriverPackSolution ilə yoxla. Olmasa bir əlac olmayacaq. Grundig-lərdə çox problem çıxa bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 6 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Eylül 2013 Xosxeber axir ki gunlerce arasdirdim ve sonda tapdim ve alindi linkin tapib atacam ve deyecem nece edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 bt linkin ustune bas ve daxil ol bu linkde mirror 1: 57338_mb_driver_wlan_bt_wb300d_w7.exe (141 Mb) -bunun ustune basin ve yukleyin sonra yuklenen faylin ustune basin iki defe ve fayillari cixartdiqdan sonra install cd papkasina girin ve oradan setupa iki defe tiklayin ve yukleneceq her sey - bluetooth wifi wlan zad hamsi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Qaqaş araştırmağına ehtiyyac yoxuydu ki elə mən sənə verdiyim linkdə Devid.info-dan driver yükləməyi göstərmişdimdəəə. Problemin həll olmağına sevindim..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 He cox sagol verdiyin linkdekilerin etdim hec ne alinmadi amma sonra min cur sey yukledim yene alinmadi axiri bunu xarici bir forumdan tapdim athenosun butun driverlerini yuklemek ucun bunu tapdim sayt eynidir prosto yene de cox sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ceyhun Xəlilov Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 kimin driver problemi olsa köməy eliyə bilərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.