Seymur Məmmədov Konu tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Eylül 2013 Hər kəsə salamlar..Dostlar mənim Sistemimdə Halhazırdaki sistem Win Xp SP3`dür və Kompyuterimdə Ram 512 Mb`dır,mən ustadan soruşuramki Ram məndə zəifdi buna Win 7 yazmaq olar ? deyirki yazmaq olar ancaq kompda bəzən ilişmələr olacaq.. Bu Düzdürki Mən Win 7 yazsam kompyuter ilişə ilişə işləyəcək ? Əgər elədirsə onda Mənə Diskə yazmaq üçün məsləhətli Win Xp iso linki verərdizdə bir zəhmət, torrent olsa əla olardı..Onuda deyimki məndə Driver diskləri yoxdu mümkündürsə verdiyiniz Linkdəki Win Xp`nin özündə Driver olsunda, yəniki mən həmin Xp`ni diskə yazıb format etdikdə bütün drayverlər formatla birgə kompa yazılsın.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Windows 7 Home Premium yazsan daha yaxsi olar. donma demey olarki olmayacaq Winndows 7 Home Premium x86 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 xp budu icinde program ve driverleride var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Hacker-8km Qaqam Bu linkdəki Windows 7`də driver`lər özündə var ? Vus Vus Qaqam Xp Sp3`dü o ?) Hacker-8km Qaqam Verdiyin Torrent Utorrent proqramında sürət vermire..Faiz qalıb 0.00 % getmir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Windows 7 Home Premium torrent ile ozum yukledim suret verir yəni isleyir. windows 7 ni yazanda orada x86 yazilib (yəni 32 bit) onu secersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 ...xp sp2 yaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Saytda Vüsalın editlədiyi bir XP var Azəri Edition onu yüklə problemsiz işlət Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Kamran XP Sp3 istiyirdim mən.. Qaqam VusVus Verdiyi Xp`ni yükləyirəm uje 54%`di..O Xp Sp3 deyil ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Windows Xp Zver - SP3 (TORRENT) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Allah Razı Olsun Qaqam Bu verdiyini Birdə Win 7`ni yükləyirəm ikisində ayrı ayrı diskə yazacam.. Qaqam Disk alanda Satıcıdan necə disk alımki sonra bu Windowsları o diskə Ultraiso ilə yaza bilim ? DVD alımda hə qaqam ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 ZVERI meslehet gormurem problemleri cixir defelerle yoxlamisham onu beli mendeki SP3 du birdeki istesen uralsoftuda vere bilerem oda yaxshidi sadece onda driverlr yoxdu DVD diski al 4.7 gb lik xpni dvd ye yaz w7 HP ise flash karta yaza bilersen ultra iso ile istesne de video derslik atim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Qaqam Win 7 HP`ni diskə yazmaq olmaz ? Məndə Fleşka yoxduye Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 xp sp3 orginal bunu yüklə amma obnavlenyanı bağla heç bir açar tələb etmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Qaqam VusVus verdiyin yükləyib baxaram əgər o yaxşı olmasa sən dediyini Yükləyərəm..Allah Razı Olsun Kömək Etdiyiniz üçün.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 mən məsləhət bildiyim xp üçün tələb olunan parametirlər - videokarta 64 ram isə 128 Мb .Amma Win 7 üçün tələb olunan minimal ram 512 mb dır indi özün müqayisə et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Qaqa Xp`də veribləre ona görə indi başım qarışdı uje, o biriləri yüklüyürəm 69%`di ikisidə.. Birdə oları silmək istəmirəme incimə qardaşım.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 incimirəm qardaşım özün bilən məsləhətdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Eylül 2013 Çox Sağol Qardaşım Allah Hamınızdan Razı Olsun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 6 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Eylül 2013 men verdiyim linkde xp acar istemir. rahat yukle getsin ama o birilerde acar problemin cixacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.