Guest Kənka Konu tarihi: 5 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Eylül 2013 Salamlar. Facebook üçün necə fakedir? Baxin , http://fb-blockkk.wen.ru Hə onuda deyimki siz nə yazırsınız hamısı sizə gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Eylül 2013 Kompyutere yuklendi linkden indi nece isledek ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 6 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Eylül 2013 Kənan Rəhimov Qaqaş bu linki paylaşmada lazım deyil axı bilməyənlər də parolunu yazacaq sınacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 6 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Eylül 2013 Tanner, bu fakedie qaqaw.yeniki sen mailini parolunu yazsan gelecek mene butun melumatlar. Point-Blank, qaqaw bawa duwurem ama axi men yuxarda yazmismda ele FaKe Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 11 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2013 bilirdim bunu onsuzda cox adam bilir artiq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 11 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2013 komekedin men hec bunu bilmirdim.....bir adam paylasmisdi guyaki blok sistemidi....girdim baxdim sora neyse mende oyrendim duzelde bildim :D ama eladi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 men de qurmusdum saytimda amma tora dusen olmadi)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 :D Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 bunun istifadə qaydası necədi? linki acdım hecnə anlamadım.zəhmət olmasa köməklik edində qabaqcadan tşk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 qaqa googlede hesabin vaR? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Daxil olmaq üçün operadan istifadə edin.Bunu çoxdandı bilirdim.Çoxda çətin deyil və youtube`de yetərincə video var buna aid.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Nihad Əhədzadə, Bexte bax men hec gormemisem)))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.