TΛNNΞЯ Konu tarihi: 7 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 7 Eylül 2013 SALAM dostlar bəziləriniz bilir bəziləriniz bəlkədə bilmirsiniz ama məni yaxından tanıyan dostlarımız mənim bodybuilder olduğumu bilirlər məndə belə qərara gəldimki əzələ inkişaf etdirmə ilə əlaqədar bir səhifə açım və açdım məqsədim idmanla marağlanmaq istəyənlərə proqram videorolikləri, şəkilli anlatımlı proqram paketləri, qidalanma, istirahət və yazılı şəkildə bədən quruluşunuza və çəkinizə görə proqramlar yazacam və kimə nə məsləhət lazım olsa səhifədə köməklik göstərəcəm qeyd edimki bəzi dostlar trenajorlara gedir lakin proqramsız məşq edirlər buda düzgün qurulmayan bir təməl olduğu kimi inkişafında önünü kəsir buyurun səhifəyə keçərək kimə gərəklidirsə səhifəni bəyənə bilər və bodybuildingə aid marağlı məlumatlara çata bilərlər Bodybuilding Azerbaijan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Dəyməz qadası kimə nə lazım olsa çəkinməsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 ...Azər, yaxşı işdir...paylaşdığın üçün təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Kamran, çox sağol bir ara istəyirdim sayt açım proqram paylaşım ama sonra fikirləşdimki bu sayt var bəsdidə bizə ama indi istəyirəm gözəl dizaynın özüm yığdığım idman saytıda açım İnşALLAH təki səhifə çox bəyəni gəlsin məndə həvəslənib sayttı açım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Super Tanner Tessekkurler...Super super super men blok oldugum ucun beyene bilmedim lakin bir sual verin siqaretde cekirem men gune 2,3 packa eger bele mewq elesem bir effekti olar ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Teymur, dəyməz olsun blokdan çıxanda bəyənərsən ünvan aşğıdakı kimidir https://www.facebook.com/Sport.Azerbaijan xeyr inkişaf üçün siqareti gərək atasız ama azaltdıqca özünüz iyrənəcəksiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Uğurlar olsun Azər... Məndə bəyənirəm həmin səhifəni Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2013 Tesekkur edirem Faiq buda face hesabimdir kim istese menimle arkadas ola biler https://www.facebook.com/tannerisback Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 8 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2013 Tanner qardas ugurlu olsun ele men de isteyirdim yazam forumda ki, idmana aid bir sehife acilsa yaxsi olar ve tesadufen gordum senin yazini insallah yeqin mene komeyin deyer Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 Dəyər İnşALLAH Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmir_Hamidi Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 Bəyəndim BodyBilder təşəkkürlər)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2013 Elmir ,çox saöol səhifənin linkini öz divarınızda paylaşsanız əla olardıye bəyəni sayı artardı mən süni yolnan istəmirəm bəyəni artsın təbiiki yolnan olsun hər şey birdə qismət olsa bunun saytın açmağı düşünürəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 10 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2013 OoOo BodyBuilderimiz Azerr Tebrikler.Men Coxdan Like Etmiwem.izleyiremde Videolari Wekilelri falan Ela ela .Davami Gelsin Inwallah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2013 Nicat, tesekkur edirem cox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 10 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2013 Bəyəndim. . Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ceyhun Xəlilov Mesaj tarihi: 11 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2013 Islerinde ugurlar qardas beyendim sehifeni Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 11 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2013 Royal, Ceyhun, her birinize minnetdaram cox sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 11 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2013 Dəyməz. . Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.