-Rovshan- Konu tarihi: 8 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 8 Eylül 2013 salam.. men indice walking dead episode -i yukledim.. amma ustune tiklayiram piktoqramin acilmir. yeni ki,hec ne olmur.bunu nece achim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2013 ...repack yoxla... Repack... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 8 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2013 bunun butov hamisi butun episodlari bir yerde olan linki yoxdu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2013 ... verdiyim linkdə aşağıda bütün epizodları olan 4gb həcmli versiyası da var... ... budur... Bütün epizodlarla birlikdə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 8 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2013 aha ok. yikleyirem,nese problem olsa,yazacagam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2013 ...problem olmaz inşALLAH... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2013 qaqa saytda var men qoymusam Link Tükcə dil paketləridə var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 10 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2013 kamran verdiyin linki yukledim,oyun acildi,qara ekran geldi..amma sonra oyunun dayandigi yazildi..onsuzda bos-bos yukledim: yadima dusdu ki,kompda videokart yoxdu . siz de cox sagolun eziyyet verdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2013 ...halal xoşun...eybi yox...olan işdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.