TesLA Konu tarihi: 11 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 11 Eylül 2013 Salam, Bu ikinci videomdur Bezi deyişikler etmisem Fikirlerinizi bilirseniz yaxşı olar Axıra qədər izləyin lütfən. my perfect desktop 2 + winmetro video 2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 qaqawim herwey hemiwekikimi yaxwidir eladir...amma bir wey mene maraqli geldi sen windows 7 dizany yazmisan amma orda funksiya windows 8 aiddir bu necur olur ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyale22 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 bu win 8 di win 7 ye win 8 temasini yuklemisende bu dizayin deyilki var netde temalar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 Bu windows 7-dir.Windows 8 UX Pack 7.0 proqrami ile etmisem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 ...1 gündə 2 eyni mövzu açmısan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 Kamran Qardas sene boyuk hormetim var evvela yeni yazacaqlarimi pis basa dusme Bir gunde acmamisam, bu birinci movzunun ardidir bezi deyisiklikler etdim yeni eyni deyil ona gore teze movzu acdim , movzu zad reytinq menim ucun vacib deyil amma insanlarin fikrin oyrenmek ucun acmisdim bu movzunu, cox vaxt problemlerle bagli movzu acmisam sen de cox komek etmisen cox sagol, Eger istesen bu movzunu digerine qosa bilersen bele yeni movzu duz cixmirsa menim ucun problem olmaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 ....düz deyirsən...mövzunun 1- ayın 9-u açılıb...amma mövzu eynidir... odur ki,hansısa dəyişiklik etməli olursan...problem yoxdur...mövzunu həmin yerdə davam etdirə bilərsiz.... .... misal üçün 1user var...dj-dir..tez-tez fərqli remixlər yaradır...hər dəfə yeni mövzu açmır....həmin movzunu davam etdirir...çünki musiqi fərqli olsa da,mövzusu eynidir... ...çalışın mövzunun məğzi və məntiqi dəyişmirsə,oxşar olaraq yenisini açmayın.... ...mövzu çox köhnələndə isə yenisini açmaq olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 Basa dusdum Kamran mumkundurse burdaki melumatlari diger movzuya at ve bunu sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 ... eybi yox...bunlar yavaş-yavaş düzələsi işlərdir... əsas odur ki,çalışırsız və aktivlik göstərirsiz... bizimlə qaldığınız üçün təşəkkür edirik... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.