Kənan Nəsirli Konu tarihi: 12 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Eylül 2013 Salam. KMPlayer-də hər hansı bir videonu açanda aşağadakı şəkildəki kimi xəta gəlir. Bu xəta nədir? Necə edim o gəlməsin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 internetdi x ele cıxda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2013 2012 , orda mənə interneti bağlamaq üçün ''X'' işarəsini göstər hələ. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 proqrami sil tezeden yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 Silib yenidən yazandada belə olur. 3.7 versiyada nəsə belədi əvvəlki versiyaya qayıtdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 Kənan Nəsirli , Məndə bu programın yüngül versiyası var özümdə işlədirəm istəsən yüklüyərsən... KmPlayer Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 3.4 versiyası mənim xoşuma gəlir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyale22 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 video cox kicikdir ola bilsin ondanda ola biler basqa video ac yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 xeyale22 , Videonun uzunluğundan deyil. 2 saatlıq kinonu da açanda belə edir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2013 ..sən i işarəsinin üzərindən tıkla...görək nə funksiyadır... və nə məlumat gəlir ekrana... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Kamran Cavadov , təzə versiyada belə olurdu. Sildim köhnə versiyanı yazdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Kənan o yüklədiyin 3.4 versiyanın linkini paylaş zəhmət olmasa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Faiq Əhədov , indi upload edərəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Buyur: KMPlayer 3.4. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Çox sağ ol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Faiq Əhədov , dəyməz. Halal xoşun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Məniim işlətdiyim versiya bundan da yaxşıdır amma mən test üçün istədim səndən bu linki bilmək istədim görüm hansı daha yaxşı olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Faiq Əhədov , ola bilər. Amma sən işlətdiyin versiyada videolar elə bil biraz keyfiyyətsiz görükür. Bilmirəm bəlkədə mən səhf görmüşəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Hmm ola bilər Mənə bir şey marağlı qalır elə Kmplayer-lər var həcmi çox olur elələridə var belə az olur bu nədəndi görəsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Kenan men o proqrami yukledim amma mende sen deyen sehv vermedi bax... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 elnur.dadashli , sən hansı versiyanı yükləmisən? Birdəki dediyim problem srazı gəlmir videoya 2-3 dəqiqə baxandan sonra gəlir. Sən yüklədiyin köhnə versiyaya oxşayır. Təzə versiyada sol aşağa küncdə 3D funksiyası var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Kenan senin paylasdiqini yukledim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Əvvəl paylaşdığım versiyada bir problem yoxdur. Problem olan versiya budur: http://rsload.net/soft/player/8451-kmplayer.html. Verdiyim linkdən KMPlayer 3.7.0.107-i yüklə bax gör səndə də problem olacaq ya yox. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2013 ok indi yukleyib yoxlayaram BAX QARDAS BU PROQRAMIN XUSSIYYETI BELEDIR.BURDA KISIK OX ISARESI VAR ONU VURURSAN O HEMEN PARCA ITIR... http://www.share.az/71jrbl1a6k6o/Ads%C4%B1z.jpg.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.