A_Z_E_R Konu tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Eylül 2013 salam men bir dvd diski aldim icine winxp vurdum ama axira kimi yox yarisinda diski cixartdim indi men onun icindekini sile bilerem? xais komey elyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 DVD-R dirsə yazdığın faylları silə bilməzsən yox əgər DVD-RW dirsə silə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 onun dvd-r dvd-rw olduqun hardan bilim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Diskin arxasında yazılır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 qaqas diski 50qepiye almisam arxa terefi aqdi qaqas dediki dvd-di mende aldim iki indi men sile bilerem onun icindeki hansisa proqnan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ceyhun Xəlilov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 yox qaqaw 50 qepiyedise men bilen o DVD-R di silmek olmur yenisini al yaz.Eyer deqiqlesdirmek istesen nero,ultraiso ve s programlarda gosterir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Xeyr o DVD-R di sile bilmeyeceksen birde niye yarida cixardirsanki qoy yazilsinda tam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Tanner. eslinde kocubee ama diski taxram her hansi bir knopkaya bas fartmat basdasin bele bir yazi gelir basiram ama donub qalir ne qeder gozdedim o yazi elece qaldi mende silmey istirem . men hemen diske basqa nese yaza bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 22 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2013 Bes dvd-rw den fayillari nece sile bilerem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2013 ...dvd-rw diskini silmək... ...videodərslik... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.