busuper Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 xeyr evvelce omumen qirmizi rengde olub sonra dovlet seviyyesinde resmen tesdiqleyibler goy qirmizi yasil yeni ki goy milletin remzidir turkxuluyu bildirir qirmizi muasirlik ve demokratiya yasil isa dini remz edir Həsən İldırımov niye olmur ki sebeb nedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 bəyəndin yanındakına basıram şikayət et gəlmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 SEKİLDE GOSTERDİM BAX GOR ELE EDİRSEN Untitled-1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 oldu çox sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 SIZ SAG OLUN Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Şikayət etdim. Xəbərdarlıq üçün çox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Sizler sag olun. Borcumdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Qarğa, məndə qoz var! Bizim ki ona oxşayır, bu səhifəyə 10 aydır girən yoxdur! Ancaq biz giririk... Məndən olsa mövzunu bağlayaq... _______________________________________ 2778610lb6uz08dsk2.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 salam qardas ora girib baxmaqin onlara xeyiri yoxdur eyer hansisa serh yazilsa onda xeyirleri olar sadece biz sikayet edib baglanmasi ucun deyirik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Mende Sikayet Ettim./ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 her birinize minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ceyhun Xəlilov Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Mende sikayet etdim ama deyesen heckimin vecine deyil duzelmiyib yenede. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 bizim borcumuz odur ki gordduyumuze bigane qalmadiq sikayet etdik sonrasi ne olsa da rahat oluruq az da olsa ki bigane deyilik bele seylere Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.