yustas Konu tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Eylül 2013 salam mənə windows 7 də qoyulan parolu sindirmaq üçün proqram lazmdı kompa parol qoymuşdum parolda yadımnan çıxıbdı . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 ...buyur.... Reset Windows Password Standard Edition Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Kamran bunu nece işledim? USB ye yazbmi yoxsa? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 ... bunu usb-yə də yükləyib işlədə bilərsən...cd diskinə də... ...ən yaxşısı cd diskinə yaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Kamran zehmet olmasa derslik yerlesdire bilersenmi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 ...iso-nu kompyuterə yüklə...diskovoda 1 cd diski qoy...ultraiso proqramını yüklə...iso faylın üzərində 2 dəfə tıkla.avtomatik ultraiso proqramı açılacaq...və diskə yaz... ...videodərslik... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Kamran bəs usb-ye nece yükləyə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 ...bunun üçün proqram çoxdur...usb-yə sistem yazmaq kimidir...aşağıda lik qoyuram... ...burda 7 səhifə var...istəyirsən hamısına bax...hansı əlverişlidirsə,o cür də yaz... ...uzun olmasın deyə ,yəni tez başa gəlsin deyə cd diskinə yazmağı məsləhət gördüm... http://forum.windows-az.com/topic_4233 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.