Maksim_252 Konu tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Eylül 2013 Hərkəsə Salamlar. Mənə formatlamaq üçün noutbuk veriblər. Mən əvvəlcə onun boot menusuna girə bilmədiyimə görə, sistem diskini açıb, kompüterin sisteminin üzərinə sistem yazdım.. Bundan sonra sistem işləmədi. Məndə həmin Hard diski çıxarıb, öz kompüterimə taxıb, formatladım. Format normal getdi, ekran normal açıldı. Bundan sonra mən Hard diski yerinə qaytarıb kompüteri açanda , kompüter hard diski tanımadı. Amma bios hard diski görür.Kompüterin və hard diskin texniki nasazlığı yoxdur. Kompüterin markası Toshiba Satellite C850 - Djk. Mümkünsə kömək edin... Öncədən təşəkkürlər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 ...safe mode rejiminə girə bilirsənmi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 ola bilsunki biosdandu hansisa satani ve yaxudda usb enable etmelisen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Salam. Əgər iki komputerdə eyni markadısa o biri komputerdə format atıb həmin komputerə hdd taxıb işlətmək olar əks halda problemlər yaranır. İndi olduğu kimi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Umumiyyetle Toshibalarda bele problemler cox olur menim nece Toshiba cixib rastima problemdi basdan ayaga indi toshiba gelnde ustume goturmurem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Kamran, bayaq heç nə açmaq mümkün deyildi... Dostlar artıq problemi həll etdim... problemin səbəbi isə budur... UEFI sistemiylə işləyən kompüterlərdə mənim etdiyimi edəndə bu problem olur... UEFI sistemi isə indiki (1 ilin) kompüterlərdə mövcuddur... HDD-ni yerinə qaytardım və windows 8 yazılmış USB taxdım kompüterə... gözlədim və kompüter USB-dən sistemi oxumağa başladı...Beləcə kompüteri formatladım... hər şey normaldır... Diqqətinizə görə hər birinizə təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.