Cheater-Anar Konu tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Eylül 2013 Bluestack yüklədim sonra girdim Loading gəlir açılmır bilmirsiz niyə ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 ...mövzunun yerini dəyişdim...proqramların quraşdırma və ya istifadəsində problem yaranarsa,proqram xətaları bölməsində açın... ...gözlə açılacaq...açılmasa ...antivirusu söndürüb yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 internetin sureti ne qeder chox olsa bir o qerderde tez acilar gozle acilacey maksimum 3 deq minimum 5 saniye Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater-Anar Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 nэ qədər gözləyim ? Hər ikivizidə tşk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 qeyd etmisem ataw maksimum 3 deq minimum 5 saniye 3 deq gec acilirsa o proqrami bagla ve pc internet ile olan vse melumatlari bagla ve yeniden o sene lazim olan proqrami ac ve gozle acilacey Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 ...düzəldimi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater-Anar Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Yox 2 saat gözlədim açmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 ....proqramı sil...antivirusu bağla...aşağdakını yükləyib yoxla... http://www.boxca.com/isf2isclm881/BlueStacks-SplitInstaller_native.rar.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Elvin55 normal hərflərlə yaz.şrifti böyütmə. videokartan azdı deyəsən. 1dəki, videokarta driverini yenilə.alınmasa deməli açılmayacaq səndə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Elvin video card driverin yenile mutleq...o sehv driver sehvidir,driver pack solution-la driveri yenile...sonra neticeni yazarsan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim 2013 Cheater-Anar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aron Feller Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 video karti yenileyin alinacaq mendede evvel ele oludu vide karti yeniledim acdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Elvin senden VGA driverini yenilemeyini isteyir yenile duzelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater-Anar Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Məndə problem video cartı ilə deyil yükləyirəm proqramı açıram ama loading yazılır sonra açılmır ! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ekim 2013 şəklini çək qoy baxaq nədirsə o Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater-Anar Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 Sen dedin şeklini çek qoy məndə o vaxt bluestack silmişdim ama setupı vardı yüklədim problemsiz zadsız açdı Yəni indi problem yoxdu ayağın düşərli oldu sağol ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ekim 2013 halal xoşun olsun qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƏkrəM CəfərLI Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 bu proqrami mende yuklemiwdim 3 gun evvel sehven elim ilisdi silmisem. Amma panel upravleniyada bu qalib {[ BLUESTACKS NOTIFICATION cENTER]} qalib onu ise hec cur sile bilmirem. Indi isteyirem yeniden yukleyim setup var hazir amma yuklenmir, windows 8 di, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Ekrem Ceferli Mövzudan 1 il keçib.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 köhnə mövzulara rəy yazmayın yeni mövzu açın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Ekrem Qardaşa məndə onu başa salmaq istəyirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.