Faiq Əhədov Konu tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Eylül 2013 Salam dostlar mən bir ara bir mövzu açmışdım amma orda kimsə mənə internetin tez-tez atmağı ilə bağlı nömrələr vermişdi mənə həmin nömrələr lazımdı provayderi şikayət etmək üçün məndə hər gün demək olar internet atır telefon xəttindən deyil gəlib yoxlayıblar zəng eliyirəm 155-ə deyirlər yoxlanışdadı sizin nömrəniz üstündən 5-10 dəq keçir düzəlir amma hərdən də elə olur saatlarla bunu gözləməli oluram... bu problem artıq məni boğaza yığıb... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Salam. Test etməsən problemin nədən yarandığını bilə bilməz və onları buna görə günahgar saya bilməzsən. 1. xəttini və slitteri yoxla. Mümkünsə ev tel ayır yoxla ve splittersiz yoxla. 2. modemi dəyiş yoxla. yaxud formatla yenidən nizamla. 3. modemin kabelini yoxla. wi-fi varsa onunlada yoxla. Bunları et sonra zəng vur dərdini de onlarda bilsinlər nədir günah özlərinindi yoxsa sənin cihazının yaxud kabelinin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Zairov , Mövzudada qeyd etdiyim kimi telefon üçün ana xəttini yoxlatdırmışam usta gəlib hərşeyə baxıb özüdə şunurlar bizdə ikiyüzlü qara şunurlardı yəni yaxşılarından bu bir yana... Qaldı ki modemə modemi mən təzə dəyişdirmişəm karopka qarışıq splitteri şunurları fılan hamısı üstündə Tp-linkdi 4 port... Telefonda evdə 1 ədəddi telefonuda təzələmişəm şunuru ilə bir yerdə... Yaxşı əgər sən dediyin kimi problem provayderin üzərində deyilsə bizim evdə və ya modemdədisə bəs niyə mən servis yerinə zəng eliyəndən sonra bu öz-özünə düzəlir ? bu düzəlmiyədə bilər axı... Bilirəm ki provayderlikdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 ...internetin atması 90% provayderlərin işidir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Provayderin aztelekomdursa mendede nece gun ele oldu hetta nete daxil ola bilmirdim netsiz qalmisdim ama sukur ALLAHA 2 gundu babatdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Məndə provayder Bakinternetdi 1 Mbit sürət zad hərşey qaydasındadı ama bu atma olmaya bir ara görürsən ki normal həftələrlə işləyir amma indi tamam zayını çıxarıb... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 bu aztelekomda nese var,en cox aztelekomda bele seyler olur,zeng edirsen provaydere deyirler bizlik deyil,zeng edirsen aztelekoma deyirler provayderdendir.bunlarin hansina inanasan??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Mənə həmin o provayderləri şikayət etmək üçün nömrələr lazımdı zəng edim bildirim bu nə vaxta qədər belə olacaq axı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Faiq Ehedov sende aztelekomdur?aztelekomdursa 170-e zeng ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 qaqaş yuxarıda yazmışamda provayder nədi nömrəsinidə yazmışam zəngdə eliyirəm yoxluyurlar düzəlir amma 1-2 gün keçir yenə elə olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Bax onda şüpələnməkdə haqlısan. Bakinternet Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 fikir vermedim...mence bizde tekce zeng yox eyani olaraq siket etmek uslubu daha tesir edici alinir...niye bilmirem.insallah umud edek ki,yaxin gelecekde bizdede keyfiyyetli xidmet heyata kecriler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Zairov , Bakinternetin özünə zəng etmək sərf eləmir bir sözlə belə pis çıxmasın səni yola verirlər... Bir deyim var dəvədəndə böyük fil var mən elə yerə zəng etəmliyəm ki dərs olsun onlara... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 dolayisi ile mende onu demek isteyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Faiq provayderi dəyiş ya azeronline ya da dataplusa keç? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Elvin bunlarda qiymət necədi ? Yəni mənə çox yox 10 manatlıq lazımdı öz tərəfimizin ats-indədə soruşdum 10 manata ancaq budu məndə bunu götürdüm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Salam Qaqa, məndə də Bakinternet`di 2 Gündü set atır elə vaxt olur tez düzəlir ama elə vaxtda olurki 2-3 saat gözləməli oluram.. Ama Bu Gün Şükür Allaha Hələki Set atmayıb.. Məncə Bu Problem Provayderdəndi, çünki Qonşumuzda da Bakinternet`di elə ondada set tez tez atır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Faiq sizin tərəflərdə hansı provayderlər var ?Qiymətə gəlincə isə sən 1024 kbit/s sürətli internet işlədirsənsə bu Azərbaycanın hər yerində 10 manatadır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Stilny Bomj , hə qaqaş eynən məndədə elə bugün heç problem olmuyub... senedeqalmaz , bilirəm elə biz tərəfdədə elədi amma 1 Mbit sürəti olan yanlız Bakinternetdi qalanları isə Uninet , Smart onlarda 15-20 manatdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Ola bilməz Faiq provayderlərin rəsmi saytlarına bax.Sən dediyin 15 manatliq internetdə sürər 3mbit/s olur bəzi provayderlərdə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2013 Yəni sözümün canı o ki qardaş biz tərəfdə bu provayderlərin 1 Mbitliyi yoxdu bir dənə Bakinternetdi oda belə... Uninet 2 Mbitdi 15 azn, Smart isə 4 Mbit verir 20 azn... Onlarda mənə sərf eləmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.