Seymur Məmmədov Konu tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Eylül 2013 Hamıya Salamlar, Dostlar mən Kompyuteri Format edib Windows 7 yazdım ama C və D diskinə bölmədim elə birdəfəlik C diski yazdım təkcə, indi bir problemlə rastlaşmışam..Deməli belə mən Kompyuterə Boş disk taxıram ancaq kompyuterdə bu boş disk heç açılmır..Amma İçi dolu bir disk taxdıqda isə kompyuterdə açılır..Bu nədən ola bilər ? Onuda deyimki mən Diskləri Bölməyib Təkcə C diski yazanda Bu zaman DVD/CD-RW Diski Kompyuterdə (D:) Diski kimi göstərir, baxın buda şəkili Balqsz.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 ... DVD/CD-RW Diski D hərfi ilə göstərilə bilər.çünki D hərfi boşdur...yəni bu hərifdə disk olmadığı üçün, DVD/CD-RW Diski bu hərfi özünə götürüb... ...boş diskin açmaması da normaldır...yəni səndə problem yoxdur... .... qeyd : istəsən format etmədən c diskini 2 yerə bölə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Qaqam Necə Bölə bilərəm Dərslik varsa qoyda baxım bir zəhmət.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Nağdalı Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 1-ci 2013m.jpg 2013-09-16_103655.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Qaqa Belə eliyirəm Onda D diskinin Yaddaşı 99 Mb olur axı bu zaman bölünmürki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Nağdalı Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 şəkilin qoy baxaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Bax Qaqam Belə olure 1ci Balq.jpg Balqsz1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Allah Razı olsun Düzəltdim axırıki.. Bəs bu Boş disk taxanda açılmamağı nədəndi bilmirsiz ? Diskə windows 7 yazmaq istiyirəm Ultraiso ilə, ama diski kompyuterə taxıram disk açmır kompyuterdə.. Bilən Yoxdu Bunun niə belə olduğunu ? Mənə bunun həlli təcili lazımdıyee, diskə windows 7 yazmaq istiyirəm ama kompyuterdə boş disk açılmır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 ...sən boş diski tax...iso faylının üzərindən 2 dəfə tıkla...avtomatik ultraiso açılacaq.və aşağıda videoda göstərdiyim kimi windows 7-ni diskə yaz... ...diskdə problem yoxdursa,disk yazılacaq...baxmayaraq ki,boş halda açmır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Qaqam Məni Başa Düşmürsəne, Mən Ultraİso proqramı ilə disk yaza bilirəme problem ondadıki o Zapisat Düyməsinə basanda yazılırki diskovatda disk Yoxdur.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ceyhun Xəlilov Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Sen bawqa bos diskle yoxla bax gor ne olur belke diskde nese var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Əlimdə hal hazırda başqa boş disk yoxdu..İnşallah sabah ya birsigün alıb yoxlayaram.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.