Kənan Nəsirli Konu tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Eylül 2013 Salam. Mən CD-yə avi formatda video yazdım , amma CD-yə DVD Playerdə baxanda video elə bil ağ-qara görünür , video tam ekranda nümayiş olunmur yəni ekranın aşağa və yuxarı hissəsi qara olur. Bu nədəndi? MP4 formatda yazsam yaxşı olar? Birdəki videonu nero ilə yazanda Video CD bölməsini seçdim aşağadakı şəkildəki problem oldu məndə Data CD bölməsindən videonu yazdım bəlkə ondandı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Bu cür yaz... CD diskə video yazmaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Bəs bir DVD diskə 2-3 filmi birdən necə yazmaq olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Bu programla mən biləni mümkün deyil etsəndə gərək videoların həcmini kiçildəsən ondada effektsiz olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Yazmaq istədiyim filmlərin həcmi azdır. Biri 1 GB-dır. Yenə yazmaq olmaz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2013 Bu cür yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.