aga hesenov Konu tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Eylül 2013 salamlar dostlar mene dle video derslik lazimdi. yeniki men dleni qurawdirdim sayta ama ardindan bilmirem neynemeliyem yeni bolmeleri nece yaratmaliyam isdediyim video veya fayllari nece bolmelere elave etmeliyem bu saytda derslikler bolmesine baxdim biraz nese rast gelmedim. video azerice olsa daha yaxci olar zehmet olmasa link vererdiz baxim orgenim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 salam qardas, mende duzu ele derslik yoxdur amma bolmeleri admin panelde main.tpl faylindan duzelde bilersen sayta xeber elave etmek ucun bu videoya bax video rusccadir basa dusmesen de olar)) orada etdiklerine baxib etsen alinacaq)) bu video da bolmeler hazirlamaq ucundu youtubede axtaris versen cox tapasan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 coxsagol qaqaw. xaiw edirem kimin dleden bawi cixirsa mene komey elesinde skaypa zadda bezi suallari verim gostersin fso dalini ozum kewf eliciyem xaiw edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.