VahidoV Konu tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Eylül 2013 Salam-Aleykum.Dostlar necesiniz.Mende macro kart var ve o koda dusub.Kompyutere taxiram ve disk kimi taniyir.Amma kart kimi acilmir.Telefonda ise kod isteyir.Mene proqram zehmet olmasa vere bilersiniz onu sindirim??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Məndədə kart koda düşmüşdü 5800-a salıb format etdim kod silindi. İstəsən səndə Symbian sistemli Nokia telefonlarına sal format et yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Bura baxin bax burdaki link islemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Dediyin linkdəki üsulla ancaq öz telefonunda qoyduğun parolu tapa bilərsən. Əgər kart başqa telefonda koda qoyulubsa öz telefonunla kodu tapa bilməzsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 interentde gezisdim hec ne tapa bilmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.