Rauf-SDTK Konu tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Eylül 2013 Salamlar. Bir tanışım var kollecdə oxuyur heç xəbəri olmadan YAP-ın üzvü ediblər. İndi deyir ki üzv olmaq istəmirəm necə edim ki üzvlüyümü imtina edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 azerbaycanda.hansisa universitet texnikom ya basqa yerlerde oxuyanlar, yada dovlet isinde isleyenler hamsi yapa uzv edilir.beledeki pis birsey yoxdu orda.cixmaq isteyen yapin ofisleri var vesiqeni aparib cixa biler cetin birsey yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Mən Texnikum`da oxuyuram, Hardan bilə bilərəmki YAP`a üzv olmuşam ya yox ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat_644 Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 .sene yapin senedi verilmiyibse demeli uzvu deyilsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2013 Yox Verilməyib.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Nicat_644 Ay çox sağol. Uşaq birtəhər qalmışdı eləbilirdi pis şeydi ora üzv olmaq. Dedim dedi daha çıxmayacam Stilny Bomj Səndən xəbərsiz nə vaxtsa bir şey verəcəklər ki qol çək sən də çəkəcəksən bir də onda biləcəksənkiuje üzv olmusan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.