Guest Ceyhun Xəlilov Konu tarihi: 18 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 18 Eylül 2013 Əvvəla hamınızı salamlayiram mənə mous (siçan-mişka) seçməyə kömək lazımdır. Neçə dəfə mous almişam hamısı xarab olub cəmi 2 hətə işləyir sizcə blutuzla olan maus necədi işlədən varsa fikirini bildrsin zəhmət olmasa. Əvvəlcədən təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 sen elbet eseblewende eliyende hirsivi mausa tokursen. men masumu 2ildi iwledirem. 6azna almiwdim sade mauslardan en cuzudu mauslardan biri idi. sen oyuncun isdiyirsen ya elebele? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Məndə blutuzla işləyən mausdu artıq 2 ildən çoxdur işlədirəm amma mən onu burdan deyil irandan almışdım 5 manata hələdə problemsiz işləyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ceyhun Xəlilov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 He qaqaw oyunda cox oynuyuram bir vaxtdan sonra miska gedir gelir sonrada xarab olur ama cirpib elememisem hec vaxt. Faiq Ehedov qaqaw modeli nediki mende istiyirem blutuz alim men bilen wunura gore olur miskanin icinnen qopur simler ve xarab olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 ceyhun_21 , məndə ki mausun üstündə modeli yazılmayıb ancaq çinindi... şəklinidə çəkib göstərirəm... bax belədir... 18092013003.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 genius miwqasi al Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ceyhun Xəlilov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Faiq Ehedov cox sagol sehv acdiqim ucun baqisla nese axtardim tapmadim . aga hesenov, genius almaq istiyirdim mende blutuzla alsam yazsi olar sence? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 en etibarlisi blutuzsuzdu. ama o senden asilidi sene nece rahatdi ola bilerki divanda oturub nese elemey isdisen kompda meselcun. ama vecni kompun bawinda oturursansa wunurnan olandan al. oyun oynuyansada caliw nasiy miwqa alma gombul olsun eluve otursun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Intex ve ya A4Tech mausu al Wireless mauslarinin tez-tez batareyasi qurtarir mende var amma hec isletmirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 mence sunurnan olan yaxsidi mende biri var iki ildi isdedirem sunurnan di helede isliyir. ozde oyun oynuram meni qane edir.4tech -di model:op-53onu qaqas bu linkde baxa bilersen bu linkde v-track mouse-di http://a4tech.com/products.asp?m=p2&cid=170&scid=170#position bu linkde ise holeless moude-di yeni desiksiz (turkun meseli) http://a4tech.com/hproducts.asp?m=p2&cid=211&scid=211#position Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2013 4-5 il olar bunu isledire hec bir problemi yoxdur. Genius Netscroll 120 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ceyhun Xəlilov Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 Rey bildiren komek eden ker kese tesekur edirem ALLAH haminizdan razi olsun miska aldim Genius Wireless Mouse 2,4 GHz 6000 buda wekli genius-traveler-6000-wireless-optical-mouse-black_4.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 Mübarəkdi. Normaldı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ceyhun Xəlilov Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Point Blank sagol qaqaş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.