aga hesenov Konu tarihi: 19 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Eylül 2013 Salamlar. men windows 7 iwledirdim risq edib windows 8 yazdim bilereyki hele tam tekminlewmiyib. burda forumda oxwar movzu gordum ama qaqaw menim kimi care tapmamiwdi. dimeli diski qoyuram kompa ama disk acilmir yeniki. diski saldim fso ele bilki kompa hecne qoymamisan hec bir prases zad getmir yeni diski zad acilmir gostermir gelmir. nece hel ede bilerem? cerasini ozum tapdim movzunu sile bileriz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 aga hesenov . birinci mövzu başlığını azəri şrftləriylə yaz bundan sonra zəhmət olmasa... ikincisidəki problemi necə həll etdin necə düzəltdin burdada yaz qoy ki bu cür problem başına gələn istifadəçilər belə olduqda bunu düzəldə bilsinlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 buyurlinki budu yukluyub qurawdirin kompu yeniden bawladin fso hazirdi http://support.microsoft.com/mats/cd_dvd_drive_problems Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 Paylaşdığın üçün təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.