Faiq Əhədov Konu tarihi: 19 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Eylül 2013 Salam dostlar mən hər hansısa saytda online video izlədikdə məndən Silverlight programını yükləmə istəyir yükləyib yazıram kompyüterə ancaq nədənsə video yenə göstərmir... Bu nədən ola bilər ? http://www.share.az/epwm9q7u27tw/Video_2013-09-19_145720.wmv.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 men bele basa dusdum ki,<google chrom>un <ozellestirme> penceresine girib,oradanda <ayarlara> girib <uzantilar> penceresinden <siverlight>uzantisin silmek lazimdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 chromeda silverlight uzantısı yoxdur axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 mene ele geldi ki,bu uzanti ile baqli bir seydir...INSALLAH yardim eden olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Eylül 2013 Sağ ol qaqaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 ...internet explorer-də bu linkə bax...gör video açılacaq ya yox... http://www.hdtvler.net/heyderbaab-tv-hbtv/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Faiq men enternet exploler-de yoxladim kanallari gosterdi...sende yoxla helem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Bilmirəm saytdandı nədəndi həmin sayt açılmır məndə bu dəqiqə nə chrome-da nə də internet explorer-da... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 yene deyirem qardas acdim ve bir cox tv kanallarina baxdim,daha cox sport tv-lere goz atdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 ...sistemi təmizlə...perezaqruska verib yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Hə Kamran indi yoxladım exporerdə açdı amma chrome-da açılmır bilmirəm problem nədədi... Problem həll olunmuşdur... İndi yoxladım video hər iki brauzerdə açdı... Cavablara görə köməkliyə görə hər ikinizə təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 isledi,lap yaxsi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.