Elbəy Konu tarihi: 22 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 22 Eylül 2013 Salam mənə anbar yəni alınan və saılan malları qeyd etmək borcları qeyd etmək və.s üçün proqram lazımdır bir çox saytda pullu versiyalar var belə bir proqram lazımdı amma pulsuz 1c buxalteriya proqramı da bu işi görməlidi amma yüklədim bu versiya düz işləmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2013 ...saytımızda anbar proqramı var... http://windows-az.com/muxtelif/12205-anbar-vj-ticarjt-290.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 22 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2013 Kamran Cavadov təşəkkurlər mənimdə tanışıma belə bir program lazim idid axtarırdım tapa bilmirdim saytin program tpolusu o qeder coxduki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2013 ....BlackXL , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 yükləyirəm ÇOX SAĞ OL KAMRAN bunun dilini nece deyishim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.