yustas Konu tarihi: 23 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 23 Eylül 2013 salam men kompa parol qoymusdum indide yadmnan cixibdi indi koma gire bilmirem parol isdeyir mene komeklik gosderin zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 heee,evvelce deyim ki,ozu yixilan aqlamaz ,elbette bu zarafatdir qardas.senin parolunu sindimaq lazimdir,bunun ucun proqramlar var.konkrekt olaraq o proqramlarla islememisem,amma insallah burda olan qardaslar yardim eder.youtubede ve googlede bu haqda arasdira bilersen bu proqramla admin parolunu sifirlaya bilersen,youtubede buna aid videolar tapsam qoyaram burdan yukle burada baxa bilersen,oxu nece edirler ele et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 bu ya bax ve videonun altindaki linklere de bax bawa salinib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 ...Proqram...torrentlə yüklə...(mövzu başlığını redaktə etdim)... Reset Windows Password Standard Edition Videodərslik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 yox alimir qaedaslar kompu format etmekde isdeyirem oda alinmir dsk yerlesdirib f12 basib secirem dsqi oxumur komp flaskartdan nece yaza bilerem basqa kompda dski taxdim flaskrata nece tim windows 7 ni hecbet alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 bu proqrami yukle buda video derslik,bele et gor hele qardaslar bu proqrami,umumiyyetle bu usulu beyenir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 yox qaqa alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2013 ...səndə olan windows 7 diski ilə bu kompyuteri nə vaxtsa format eləmisən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 yox kamran alanan format olnunmuyub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 ...noutbuku alanda üstündəki windows 7 idi yoxsa, windows 8... ...bir də ki,səndə olan windows 7 ilə hər hansı kompyuteri format eləmisən ya yox... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 he kamran usdunde olan windows 7 didi ... mende olna windows 7 dende kompu format etmisem evvelki hp olubdu evvel Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 ...sən biosa gir...boot menyuya gir...orda cd/dvd first (1-ci) olaraq qoy...f10-la yaddaşa verib çıx... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 yoxlayib yazriram bu deyqe kamran girdim kamran bot menyuya cddvd secdim f10 la save and ext etdim f 12 ni basdim cd dvd ni secdim yenede oxumadi dki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 ...cd/dvd-ni seçmək deyəndə ki,onun üzərinə gəlməklə deyil.həmin menyuda onu 1-ci olaraq qoymaq lazımdır....sonra f10-la yaddaşa verib çıxırsan... ....düzgün qoyulanda peezaqruskadan sonra heç nə etmirsən.avtomatik cd/dvd-ni oxuyur...press any key yazır....istənilən knopkanı basırsan vəssəlam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 sen diyen kimi de eledim kamran f6 birinci etdim sonrada f10 la yaddasa saldim f12 ylede cd dvd secdim yenede olmadi kamran dskle nese yaza bilmeyecem bes cmd yle nece edim usb ye sistem yazm iso nu windows 8 i proqramnan test windows acmiwam proqramlar islemir adminstator isdeyir ona gore cmdyle yazmaq isdeyirem basqa komp yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 ...onda başqa diskdən istfadə elə... ...windows 7-ni cmd-dan flaş karta yazmaq istəyirsənsə,videodərslik verim...forumda da qoymuşam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 ay qaqa bes flasha nece yazm sistemi flashdan siniyim baximda iso windows 8 var elimde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 ...bu windows 7 bölməsidir...windows 8-ə sistem yazmaq üçün xüsusi bölmə var...mövzunu orda açıb davam etdirə bilərsən... ...aşağdakı linkdə FlashBoot.2.2c versiyanı yerləşdirmişəm...bu versiya ilə windows 8-i flaş karta yazmaq olur...windows 8 üçün də funksiya var... ...bu linkdə digər proqramlar da var...aşağdakı linkə keçid al ,ya da windows 8 bölməsində suallarını ver...əgər windows 8 yazacaqsansa... http://forum.windows-az.com/topic_4233/6 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 ay qaqam men proqram vasitesyle test windows acmisam ordanda proqram isdifade etmek olmur adminstator isdeyir adminstatorumda paroldadi parolda yadmnan cixib indide proqramsad yaznda adminstatordan icaze isde deyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 ...səndə hər şey yarımçıq qalıb...admin porolu qırmaq da alınmayıb...boot menyudan da diskə girə bilmirsən...flaş kartda da hazır sistem yoxdur...başqa kompyuter də yoxdur... ...əvvəl-axır bunu düzltməlisən...odur ki,çıxış yolu kimi başqa windows 7 dvd diski ilə yoxla...windows 7 yaz..problemin həll olunsun.8-i sonra yazarsan...başqa windows 7 diski tapmaq olar məncə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 yoxdu ay qaqam windows 7 basqa dskimde evvelki kompada windows 7 yazrdim rahhat toshibada yaza bilmedim isdeyirem indi cmd yle flasha sistem yazm proqramnan yazmaq olmur adminstatordan icaze isdeyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 ...admin parolu ya diskə və ya flaş karta yazılmış proqramlarla qırmaq olur...bu da səndə alınmır... ...ya da kompyuteri açıb içərisindəki yumru batareyanı çıxarıb 5-10 dəq saxlayırsan.sonra yerinə taxırsan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOZaKKuMOo Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 men disknen qiriram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustas Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 evvelki kompuda acdim kamran axrina cixdim bunuda acsam axrina cixacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 ...onda əl vurma...tanıdığın başı cıxan format edən yerlərdən 1-inə apar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.