Sefa Aslanov Konu tarihi: 25 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Eylül 2013 Salamun Aleykum qardawlar men office 2010-u komputere yuklemek isteyirem ancaq bele bir proble olur Wekile bax xaiw edirem komek edinda Onceden tesekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Vaxtım çox olmadığı üçün çevirib azəricə yaza bilmədim.Bu linkə bax yazılıb səbəbi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 ... proqramın versiyası sistemin biti ilə uyğundurmu... ... və 1 də proqram arxivdədirsə,izvleç elə.proqramı izvleç olunmuş papkadan quraşdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 ne qeder etdim alinmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 ...repack versiya yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 zehmet olmasa link verda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 ...buyur... http://www.torrentino.com/torrents/1623467 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 coox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.