Faiq Əhədov Konu tarihi: 25 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Eylül 2013 Salam dostlar mən bilmək istərdim sizdədə bu saytda tv kanallar açırmı ? İnternet explorerdə açır ancaq Chrome-da yox... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 qaqas men girdim hemen sayta ve ans tv-ye baxdim ve acdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 ...xrom-da normal açır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 faiq qaqas sen bidene video cekib qoya bilersen bura gorey nece olur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Dediyim kimi məndə İnternet Explorerdə açır ancaq Chrome-da açmr bilmirəm niyə ?? Əvvəllər açırdı ancaq sistemi neçə dəfə təmizləmişəm... .jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Brauzerə Adblock Plus əlavəsi yüklüdür, ona görə açmır...həmin əlavəni deaktiv edin düzələcək ..çünki saytdakı player əvvəlcə reklamı yükləyir sonra görüntünü Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 __xarqo__ , çox sağol düzəldi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odərli Mesaj tarihi: 10 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2015 Salam, niyə notebookumla açılmır amma masaüstü ilə açılır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2015 Odərli 12.) Vaxtı 3 ayı keçmiş mövzulara cavab yazmaq olmaz. Bunu edən istifadəçinin ismarıcları silinəcəkdir. Müəyyən səbəblərdən yeni cavabları ancaq Sayt Rəhbərləri yaza bilər. Mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.