Sefa Aslanov Konu tarihi: 26 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 26 Eylül 2013 Salamun Aleykum qardawlar mene Bu proqram lazimdi xaiw edirem komek edinda ne qeder axtardim tapa bilmedim Onceden tesekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 ...yüklə... How to hack wireless password (2013 200% working) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 coox sagol Allah razi olsun bunla wifi-nin parolunu qira bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 ...hər bir şeyi test etdikdən sonra dəqiq demək olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 Salam. Xatırladım ki, beini hər wifi aparatını dəstəkləmir. Şəxsən məndə tp-linkin ən yeni model usb wifi adapteri var dəstəkləmədi onu. amma backtrack dəstəklədi amma elədə effektiv deyil əsasən wep şifrələri qırmağa yarayır. İndiki modemlərdə əsasən WPA ilə qorunur ona görə əziyyət çəkməyin. Bu iş bizi aşar yəni. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 cetin meseledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2013 proqramiyuklemek istedim bele oldu Wekil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 ... o diskə yazandan sonra işləyəcək...amma ehtiyac yoxdur...yüklədim,diskə yazdım və test elədim...heç nə tapmır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 he mende cox inanirdim heyif Kamran yenede komeye gore coox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMuxtar Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 WiFi parolunu qırmaq o qədər də asan məsələ deyil ki belə "ucuz" programlarla həll olunsun... Backtrackla mümkündür ki, o da hələ sənən komputerivin driverlerini dəstəkləyə... Qısaca çox çətin məsələdi vaxt və hövsələ lazımdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.