Faiq Əhədov Konu tarihi: 27 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 27 Eylül 2013 Məndə kompyüterin arxivində bir exe faylı var onu səhf eləmirəmsə saytda bir istifadəçi hazırlamışdı indi həmin programı bir sayta upload edirəm programı sayt virus kimi göstərdi indi bilmək istəyirəm dostlar bu həqiqətən virusdumu ya necə?? .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 ...belə browser var...adı \"internet browser\"-dir...buna həm də odnoklassnik browser-i də deyirlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Kamran bunu bu saytda bilmirəm kimsə hansısa bir istifadəçi adı yadımda deyil onda hazırlamışdı məndə götürdüm setupı atdım kompyüterə indidə upload edirəm virus göstərir bunu indi bu virusdu ya nədi baş açmadım nəsə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 ... burda problem yoxdur...bu faylı sil...bu fayl internet browser-dir...əgər sənə bu proqram lazımdırsa,internetdən özün yükləyə bilərsən...yəni tam təhlükəsiszlik baxımından...çünki bu fayl internet browser adında ,başqa proqram da ola bilər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 İndi bunu silsəm kompyüterdən kompyüter təmizlənər? Qeyd edim ki antivirus işlətmirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 ...bilmək olmaz hələ o browser-in özüdür,yoxsa virusdur...əgər virusdursa,onu 1 yerdən silməklə sistemdən çıxartmaq olmaz...çünki əksər virusları siləndə,onlar kopyasını verir silməyə,özünü yox... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 İndi mən nə edim Kamran məsləhətin nədi? Onuda deyim sistemdə bir problem yoxdu... Bax Kamran bu programdı... Odnoklassniki Browser 19royal98 adlı user hazırlıyıb həmin programı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 ...virusdan şübhələnmək tezdir hələ...o faylı sil...istəsən həmin browser-i aşağdakı linkdən yükləyə bilərsən... http://internet.mail.ru/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Kamran bu program mənə elədə vacib deyil sadəcə bu brauzeri mən odnoklassniki saytına görə yazmışdım silirəm onsuz... yuxarıdakı mesajıma bax həmin programın linkini qoydum... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 ...odnoklassniki sosial şəbəkəsindən tez-tez istifadə edənlər üçün rahat giriş imkanı yaradan 1 browser-dir...qaldı ki,belə...heç 1 mühüm əhəmiyyəti və ya mühüm üstünlüyü olan browser deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Mənə bilirsən nə marağlıdı bunu niyə sayt virus kimi göstərir... Yəqin ki indi antivirusda işlətsəydim bu silinərdi kompyüterdən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 ...sən qoyduğun linkdən download elədim....norton virus kimi şübhələndi.kaspersky isə yox...quraşdırdım və heç 1 problem olmadı...(yəni virus kimi)... ...ümumiyyətlə nə fayl olursa olsun,upload edəndə arxiv-ə salıb upload elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 İndi bu virus deyildə hə? Dəqiq bilim ki nədi bu... Aydındı qardaşım təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2013 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Sən antivirusu deaktiv elə, yüklə. Yüklədikdən sonra antivirusu aktiv elə. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 19royal98 , mən bunu kompyüterə yazmıram sadəcə bunu bir sayta upload etdikdə virus olduğunu göstərdi belədə ki məndə kompyüterdə antivirus yoxdur onsuzda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 bu praqrami men yukleyib istifade elemisem virus yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Bu proqramlasdirma ile elaqedar oldugu ucun men aciqlayim demeli bele bunu Royal ozu kodlasdirmayib netden tapdigi kodlarla yigdigi ucun elave etdiyi komponentin ya ozu virusludur yada hemin komponenti upload etdiyin sayt tehlukesizliye qarsi qorundugu ucun virus kimi gorur bele desek her ehtimala qarsi sil getsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Tanner, mən bunu özüm kodlaşdırmışam. Çox asan bir şeydir. Hətta video dərslikdə hazırlamışam. Video Dərslik Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Qardasim bilirem men ozum programmerem sen tanimirsanda menim bu saytda nece yigdigim proqramlarim var elbetteki sade bir seydir bunu yigmaq kodlari ezberleyenden sonra ne varki hami kodu ezberleyir ama ozunden kod icad etmek muskul meseledir bunun ucun sene iller lazimdir meselen sade ve en gerekli kodlardan biri font penceresi ucun Try Dim dlg As FontDialog = New FontDialog dlg.Font = TextBox1.Font If dlg.ShowDialog = System.Windows.Forms.DialogResult.OK Then TextBox1.Font = dlg.Font End If Catch ex As Exception End Try Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Bunu bilmirdim... Çox sağol... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Kasım 2013 Deymez yaxinda forumda bele bir nece kod paylasacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Cavablara görə təşəkkürlər Tanner qardaş xüsusəndə sənə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Kasım 2013 Deymez Faiq xosdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.