Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Kamran Cavadov Basqa problemde gorusmek umidiyle sag ol )))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 Cavab yazmısız bir başlığada əl atında Telefondan Konpiyutere Fayl Gondermek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 12 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2013 Kamran Cavadov Kamran məndə yenədə bu gəlir.....Sonra girdim baxdım gördümki hosts papkası bon-boşdu...Silinib hamısı 2013-10-12_102342.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2013 ...1. hosts faylının içinə bax...gör ora atdığın linklər yerindədir ya yox... ...2.antivirusun karantininə saldığın faylları yoxla.gör karantindədir ya yox... ...3.videodərslikdə göstərmişəm...proqramda link və buton var ...onları basmaq olmaz... ...4.bütün bunlara riayət olunsa belə,saatın yanında proqramın update menyusu çıxır.onu basıb update etmək olmaz.... ...problem bu səbəblərdən birinə görə yaranıb...proqram yenidən aktiv olunmalıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 12 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2013 Baxdim hosts fayilinin ici bon bosdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2013 ...bəzi proqramlar silinəndə,hosts faylını təmizləyir...ona görə də aktivasiyanı yenidən eləmək lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 13 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ekim 2013 Kamran Cavadov Onda bluetooth silib tezeden yukleyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ekim 2013 ...hə....proqramı silib yenidən yazmaq lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 13 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ekim 2013 Kamran Cavadov Yaxşı Birazdan Başlayacam... Nə qədər eledim alınmirki alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.