Faiq Əhədov Konu tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 29 Eylül 2013 Salamlar mən kompyüterə Windows 8.1 yazmaq istəyirəm... İnternetdə biraz axtarış etdim belə bir link tapdım istədim sizlərlədə paylaşım bəlkə aranızda bunu yazıb işlədən var... Windows 8.1 RTM 9600 Final (Core, Professional, Enterprise) sizcə məsləhətdimi bunu yazmaq?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 men yoxlamiwam ama yazini sile bilmedim. deir skypela ele ledim ama 20% qalmiwdiki aktiv edim elaqe kesilidi :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Qaqaw mendede hal hazirda Windows 8 di burdan yuklemisem qewey iwleyir sekillerine baxdim eyni sistemdi mendede 9600 sborkasidi umumiyyetle windows 8 den cox xowum gelir Windws 7 den bezir adam ) hemde sistem windows 7 den cox tez yazilir bir sozle rahatdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 VusVus , Skype-in aktivasiyaya nə dəxli Loading... , Bilirəm qaqaş elə məndədə Windows 8-dir amma indi 8.1 yazmaq istəyirəm bu biraz 8-dən fərqlənir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 He hec fikir vermedim qaqaw 8.1 e ferqi nededirki bilirsen deyesen aktivasiyasi yoxdu 8.1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Həm bu sistemin şəkillərinə baxıram linkdən heç yazı yoxdu raboçiy stolda... VusVus sən yəqin ayrı yerdən yükləmisən... Yox aktivasiyası var amma biraz qəlizdir həm elə sistemlər də varki formatdan sonra özü aktivləşir... Elədə böyük fərqi yoxdur ancaq bu 8-dən daha gözəl görsənir görüntü olaraq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Sen yerlesdirdiyin linkdeki forumda admin yazib commentde aktivasiya heleki yoxdur sentyabrin 10 yazib belkede tapilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Bəs sonrakı commentlərdə heçnə yazılmıyıb? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 yox bir nefer serial yazibki yoxlayin onada cavab gelmiyib admin yazibki bu verilen seriallar ancaq ustanofka etmek ucundu aktivasiya ise hele movcud deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Mən bundan qabaq düz 2 dəfə 8.1 yazmışam aktivdə eləmişəm ancaq dediyim kimi bunların aktivasiyası biraz qəlizdir 8-ə nisbətən aktivasiya məsələsi mənim üçün problem deyil youtube-da buna aid videolar çoxdur əsas sistemin özündə problem olmasın mənə bu vacibdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Faiq qaqam var dexlisi skype vasitesi ile acilir 0800 nemneceyuz neceye zeng vurusan skypla uzun iwdiye day canim cixdi xeyri olmadi ) he ordan windpws 8.1 in seria nomrsi olur oozunun olari texniki wobedeki qiz senden soruwur 1 cini de deyirsen meseslen 756235 sora ikinci 9865236 ba bele 8 dene sora ingilis dilinde o sene cavab verir kodlari 1 saatliq iwdie teqriben 48 eded kod deyir olari yazmalisan ora ingilisce deir ) sora aktiv olur ama hemen yere girmek ucun 3 dene iw gormelisen cmd zad baw qowma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 VusVus , Bunun üçün aktivasiya var onsuz... Bu problem deyil... Fuad Əliyev adlı istifadəçimiz hazırlayıb bunu sağolsun... Windows 8 1 Pro Preview Activator Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Faiq qaqam gorudyun kimi preview yazilib ) sen dediylerin rtm 9600 du ) oda var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Onlar demək olar eynidir bu dediyim aktivasiya əsasən yazını ekrandan aparmaq üçündür məncə alınar hal-hazırda yazıram həmin sistemi görüm nəticə nə olacaq İnşallah alınar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Insallah qaqa alinan kimi xeber ele birde vidoda baxdim faylardan biri silinmiwdi onu mene atarsan? zehmet olmasa ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 hansı videoda? hansı fayllar? biraz ətraflı yaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Faiq brat yukleyib aktiv ede bildin? alindisa mende yuklemey istiyireme Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Yox hələ gəlir qaqaş 90% dədi bunu çox gümanki sabah format edəcəm çünki hal-hazırda işlətdiyim sistemin klonunu çıxartmalıyam bu biraz uzun çəkəcək son nəticələri burda bildirəcəm arxayın olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 oldu qaqas ele mende yukleyirem x64 belke men qabaqa dusdum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Səndə sürət yəqin ki çoxdur məndə 1 Mbit olduğundan biraz gec gəlir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 4 mbit/s di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Əla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 ayqa noldi bi cavab ver dene Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Yazası olmadım qaqaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 niee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.