Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Virtualboxa yazıram görüm necədi hələ Yazdım yoxladım sistem əla işləyir ancaq aktivasiyası yoxdu hələki çox təəsüf Skype ilədə mümkündür ancaq oda zırıltı işdi gərək ingilis dilini biləsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 men demiwdim sene Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Bilirdin ki demişdində bilməsəydin hardan deyə bilərdin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 qardaslar aktiv etmek olamdi deyesen he? bes aktivasiyasiz ne qeder isleyir? birde virtual box linki verinda yukleyim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Buyur Burdan istediyini sec yukle. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 cox sagol vusal Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.