sahin666 Konu tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 29 Eylül 2013 Spotify turkiyeye geldi ama azerbaycanda helede yoxdur.Ama bildiyime gore proxy ile girmek mumkundur.ne qeder axtardim tapa bilmedim.tapdiqlarimda islemedi yada basa dusmedim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 ...Proxy ilə girmək olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 men hec qeydiyyatdan kece de bilmirem.onun ucun derslik qoya bielrsen ozum tapdim.cox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2013 ...halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 nece gundu isleyirdi.indi deyir bulundugun olke ile profilde yazdigin olke duzgun deyil.ona gore cevrimdisi gorulur.bunu nece duzeldim.qediyyatdan kecende ip gizletdiyimden profilde USA idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 ...proqramı bağla...ip-ni dəyişib usa qoy...sonra proqramı yenidən aç... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 duzeldi oz ozune Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 ...Şahin qardaş...bu proqram da elə iMesh kimidir...məncə elə iMesh bundan yaxşıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 imeshde albomlar olur.ve ya yeni orginal olur mahnilar.yoxsa bir defe hansisa proqram yuklemisdim.orda bizim saytlarin logolari da var idi.Ama spotify mene daha xos gelir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 zəhmət olmasa bu proqram haqqında 1 az məlumat verərdizdə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2013 ...imesh-də demək olar ki, hər mahnını tapmaq olur...mahnı,video + çat... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 imesh istifade etdim xosuma gelmedi.spotify da alinmir.deyir olke duzgun deyil.nece duzeldim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 spotify ne dirki ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2013 ... SaiD , spotify mahnı , albom və s. ... tapıb qulaq asırsan... amma hər ölkə üçün açıq deyil... ...ip gizlətməklə aldadıb qeydiyyatdan keçmək olur...amma 1 müddət işləyir...sonra bağlanır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2013 Kamran məlumat üçün çoxsağol qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 6 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2014 bunu nece islede bilerem.ip gizleden sayt ile qeydiyatdan kecirdim olurdu.indi qeydiyyatdan kecmek olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.