Hisatsu Konu tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Konu tarihi: 30 Eylül 2013 Salam . Dostlar mən bu saytdan Windows 8 yükləmişdim, hardasa 6-7 ay rahat işlətdim amma hər dəfə komp-u format eləyəndə 1-2 GB-lıq Windows Update eləyir . Məsləhətli 1 dənə Windows 8 (Enterprise) deyərdiniz. 2013 olsun mən işlətdiyim 2012 iyul idi. təzə olsa əla olar təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Ural softun var 64 bitlikdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 VusVus Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Mənədə aktiv edilmiş 32/64 bit bir paketdə olan windows 8 lazımdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Kənan editlənmiş Windows 8 istiyirsənsə VusVus qaqaşın verdiyi linkdən yüklüyə bilərsən... Yox əgər sadə sistem istəyirsənsə buyur Windows 8 Original Bunu özümdə işlədirəm çox razıyam üstündə aktivasiyasıda var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Yox editlənmiş istəmirəm sadə sistem olsun , amma aktivləşdirilmiş sistem olsun. VusVus qardaşın verdiyi sistem aktivləşdirilib , amma modifikasiyalı sistemdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 O zaman mən verdiyimi yüklə... Verdiyim linkin şərhlərinə bax orda torrent faylıda verilib yükləmək üçün... Aktivasiya üçündə program var orda... Yüklə aktivləşdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Mən tez-tez format atıram hər dəfə istəmirəm özüm aktivləşdirim sistem özü avtomatik aktivləşsə yaxşı olar. Məndə birdənə vindovz 8 var yaxşı sistemdi , amma oda aktiv deyil. Aktiv olunmuş sistem axtarıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Qardaş bunun nə fərqi var ki özün aktiv elədin və ya özü aktivləşdi... Bu elədə əziyyətli iş deyil saatlarca oturub aktivasiya ilə məşğul olasan... Yenədə özün bilən məsləhətdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Belə bir sistem var baxın görün xoşunuza gəlir ya yox? Məsləhətdisə yazım kompyuterə. Windows 8. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Enterprise-ın Original yəni sadə olanı yoxdu yoxsa hamısı editlənib? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Hisatsu , Mən verdiyim link editlənmiyib... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2013 Pro , Enterprise versiyaları başa düşdük bəs bu korporativnaya versiyası nədi? Onu bilmirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Kenan qaqam korporativnaya yani wirket sevisyyesinde demekdir enterprise in ikinici adidir yani. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 VusVus qardaş təşəkkürlər. Yəni Enterprise ingiliscədi korporativnaya isə rus dilində. Belə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Faiq Əhədov qaqaş bu axı pro-dur mən enterprise istəyirəm :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 mende biri var ama diskdedi suetim yaxwi olsaydi upload ederdim sayta super w8 di ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Hisatsu , Sən onu yükləmiyib hardan bilirsən ki pro-du?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2013 Mən qoyduğum linkdəki windows 8 xoşunuza gəlir ya yox? Əgər xoşunuza gəlirsə yükləyim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Kenan AIO lar coxda yaxwi olmur . tek formada olanalr yaxwi olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 VusVus , AİO ilə tək formada olan sistem arasında çox fərq olur? Artıq mən bu windows 8-i yüklədim sabah format atacam kompyuterimə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Faiq Əhədov disk şəkilinin üstünə pro yazılıb ona görə özdə bu linklər işləmir . torrent olsa əla olardı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Hisatsu , Həə düz deyirsən mən heç görməmişdim Sən yaxşısı yükləmə onu yaxşı sistem deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Faiq Əhədov artıq başqasın yükləmişəm o da pro-dur amma 1 şey deyim bu w8-in metro menyusundakı hava haqqında məlumat sonra xəbərlər hamısı yoxa çıxıb . marketdən yükləmək olar yəqin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 onlari magazadan yox ozunden uze cixarmalisan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.