__xarqo__ Konu tarihi: 10 Haziran 2011 Paylaş Konu tarihi: 10 Haziran 2011 Bu gün çox sarsıdıcı bir hadisenin şahidi oldum...internetde dolaşarkən "hzmuhammed.net" saytina girdim ve ele bu anda Kasperskinin heyecan sesi esidildi(>trojan)....sen deme insafsizlar(onlara demeye soz tapa bilmirem...) bele bir addan istifade ederek oz çirkin əməllərini yerinə yetirirlər...insanlar azğınlaşır:(((...........Eger sizinde bildiyiniz bele pis məqsədli saytlar varsa PAYLAŞIN>>> en azindan qurbanlarin sayi azalar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest No_error Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 Gör nə tərbiyəsiz mənəviyyatsız adamlardı. Çox sağ ol bizimlə paylaşdığına görə mən elə sayt bilmirəm əgər xəbərim olsa diyəcəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 mən açdım o saytı, yükləmələr flanlar var axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 seven_birisi.....acdiiin????? axi dedim ki trojan var:((...yeeqin senin antivirusun onu tuta bilmedi, sayt acilan kimi trojan hucum edir.....sen KIS2011 olan komputernen gir hemen sayta...ozun goreceksen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 _xarqo__, bu kompda heç antivirus var ki, onu da tuta, hər halda , xəbərdarlıqçün çox sağ ol, birdə ki, bəzi İslam sytlarında, bir şey var, sayt açılanda QURANİ KƏRİM oxunur, o funksiyanı Antiviruslar çox vaxt virus kimi görür, dedim yəqin elə bir şeydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 siz bu trojanda ne gormusunuzki ) o spionksi bir fayldir sadec spionluq edir zerer verici xusiyeti yoxdur ekserlerinin.ola bilsinki saytin terkibinde hanais bir linkdedir deye trojan xeberdarligi edir. Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 seven_birisi meslehet->sen en yaxsisi komp. KIS 2011 yaz(aktivlesdirmeye geldikde, kaspersky 91 gunluk pulsuz acar paylayir)) yada beyendiyin basqa antivirus(i.security).....heyatin isini bilmek olmaz:)) Ʌüsal ad gununde sene bir trojan verecem, komputerive atarsan..)..onsuzda tehlukesi yoxduu daaa:))))))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2011 __xarqo__, məsləhətə görə çox sağ ol. Mən onsuzda KİS işlədirəm, bu komp mənim işlədiyim yerdədi. ona da ki, antivirus yazmaq istədim qoymadılar, ona görə mənlik bir şey yoxdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.