senedeqalmaz Konu tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Ekim 2013 Salam əziz dostlar mən məsləhətli samsung duas telefonu almaq istəyirəm .Qeyd edim ki qiyməti o qədərdə baha olmasın təxminən 150-200$ olsun wi-fi olsa əla olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Dövr ANDROİD dövrüdü , İphone və Vindovs alanlar telfondan anlayışı olmayan insanlardı , zövqə və qiymətdə də digərlərinnən fərqlənməyə görə alırlar ... Android axırıncı versiyalardan 1 duas seç rahat al ... 4.7" Multi-Touch Dual Sim Quad-Core MTK6589 Android 4.2 Mobile Smartphone 3G GPS Android 4.2 Dual SIM MTK6589 Quad Core 1GB RAM WIFI GPS Cell Phone K7 Black 2sidə məsləhətdi 1 daha yaxşıdı ... 1ci telfonu özüm əlimdə işlətmişəm superdi ... Buda videosu ... Heçdə samsung s3 dən geri qalmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Qardaş bu telefonda donmalar olmur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2013 İstəsən bu telefonada baxarsan... Samsung Galaxy S Duos 193 AZN Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Faiq mənimdə bu telefondan xoşum gəlir amma deyilənə görə s2 və 7562 lər donur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Vallah donmanın sensor telefonlar, smartfonlarda arada bir olmağı normaldı bu hər telefonda olur demək olar ki... Şəxsən mən dediyim telefonda yalnız internetdə olanda olur oda bəzən videoya baxarkən... Belə normal işləyir yenədə məsləhət sənin qardaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 GooGle_Chrome qaqaw bawa duwmedin ?! android kimi zeif platforma yoxdu onu qeyd edim ki android java proqlawdirma dilinde yigilir apple ( i phone ) ise " c obyektivde" c obyektiv kimi cetin dil yoxdu. sence nece pis ola biler? menim elime 1000 den cox telefon kecib her novde telefon olub. ozumde bu iwle mewqulam bu telefon aleminde apple ( ios ) dan guclu bir sistem yoxdu olmayacaqda men ozum i phone iwedirem . samsunglarda cox problem olur ama men androidler icinde sony ni meslehet gorerdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Oktyabrın 10 qədər vaxtım var .Gərək ətraflı öyrənib dostuma deyim ki o da dubaydan mənə istediyim telefonu alsın VusVus qardaş mən istəyirəm telefon 2 nömrəli wi-fi olsun amma bilmirəm 100-200 dolara sənin məsləhət verdiyin telefonu tapmaq olarmı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 bakcell dukanlarinda yeni kompaniya olacaq huawei telefonlari 99 azn e her weyi var onun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 GooGle_Chrome sen cox yanilirsan,beli herenin oz fikir huququ var amma IOS grafikasi testiqlenmishdir android,Windows p,sybiam,os sistemleri ios daki qrafikaya cata bilmez android son zamanlarda ireleyish edib amma onuda bildirimki ios sistemine iPhone sm catan mir sistem ve sm yoxdur xususende ios 7 ve iPhone 5s modeli cixdiqdan sora Bu movzuya ayid deyil amma melumatlandirmaq istedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Said he Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Ola biler yeni cixan ioslar haqda melumatim yoxdu ... Lakin men iphone 5 o pulu vermerem hech vaxt hal hazirda mene gore 1 nomreli telfon Xperia Z di ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 bu bawqa mesele ama men vererem herenin oz wexsi fikri var day anlayiwi yoxdur duz ifade deyil. Androidler icinde sony den bawqa yalandi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Vus Vus huawei kimi zay marka yoxdur sadecə dslam avadanlığı ilə tanış oldum dəhşətə gəldim indi gör telefonu nə gündə olacaq.XAhiş edirəm göstərdiyim qiymətdə 100-200 dolarliq duas wi-fi telefon məsləhətli olsun yəni işlətdiyin sınaqdan kecmiş olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 :/ o qoymete da ne deyim sene :/ iwlenmiw al yada tel magazalarindan maraqlan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 hamınıza təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Galaxy Ace 2 yaxud lumia 520 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 GooGle_Chrome Bu telefonun qisaca adi nedi? 4.7" Multi-Touch Dual Sim Quad-Core MTK6589 Android 4.2 Mobile Smartphone 3G GPS Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 MTK6589 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 GooGle_Chrome Bu telefon menim xosuma geldi yaxsi telefondu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.