xeyale22 Konu tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Ekim 2013 Salamlar men windows 8 yüklədim pc yə indi səsi çixmir netdən baxdım elədim amma alınmadı driverlik proble oldugunu bilirem amma düzəldə bilmirəm bilən varsa kömək edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Gör səndə səs yeri bu cürdü ? .jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Xeyale xanim Driver Pack Solution ile driveri yuklemisiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyale22 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 o icon mende basqa curdu mende subheleniremki onluq o icon mende basqa curdu uzun nazik qaradir mende ondan subhelenirem drivere geldikde he onunla yuklemisem amma win 8 soundu yuklemisdi deye onu cixarmadi basqa driverleri yukledi ama ses diriverini cixarmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 xeyale22 , gör əgər səndə də bu videoda kı kimidirsə mən elədiklərimi izlə... Windows 8 də səs problemi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyale22 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 netden bezi driverlerde yukledim axirda bezdim Xp yazdim mence win 8 obnovlenyasini xp kimi versem isleyerdi amma hovsele olmadi ki duzeldem 100 faizli variantiniz olsa deyin hevesle yoxlayaram vallah yaxsi qoy baxiram indi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 xeyale22 , Səndə əgər notbukdusa DRP programından işlətməyə ehtiyyac yoxdu çünki notbuklara yazılacaq windows 8-lər hazır drayverlərlə gəlir bəzilərində ola bilər ki videokart drayveri yeniləmə istəsin amma səs drayverləri həmişə sistemin özündə olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyale22 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 pc yazmisam nootebook deyil ay qardasim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 mən verdiyim videonu yoxladın ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyale22 Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ekim 2013 mende dinamik yox du dinamik isaresi olmur videodaki normal isleyen kompdu menimkinde ayri driver yazilir onuda silirem oda restart olunan kimi qayidir silmek tam olmadigina gore driver paketide yuklemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.