GooGle_Chrome Konu tarihi: 4 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 4 Ekim 2013 Video kartı 1 gb olub oynunu dəstəkləmir yazısı çıxanlar , narahat olmayın ... Hər kəsin problemi olan Pes 2014 video kart probleminin həlli ... Video dərslik ... ...Video Dərslik... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2013 ...paylaşdığın üçün təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 4 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2013 Sağ ol ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 4 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2013 paylasim ucun tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2013 ...mən oyun oynayan deyiləm...amma 1 şey deyim...bunu 1 dəfə asusda xahiş etmişdilər deyə eləmişəm... ...noutbuklarda,hansı ki,həm prosessorda olan intel vga,həm də externa nvidea vga var,nvidea proqramında 1 funksiya var.deməli adi işləri intel ilə görür.oyun və s. güclü qrafika proqramında avtomatik nvidea vga-ya keçir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 Kamran qardaş mənim kompyuterimdədə elədir. Yüngül işlər olanda intel ilə işləyir. Ağır proqram , oyun və s. olduqda isə nvidia avtomatik işə düşür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 məndə əslində elə intelin özüdü ondan necə edirlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 ...hə Kənan qardaş,bax onu deyirəm... ...Həsən qardaş,təxminən yadımda belə qalıb ki,nvidea proqramında upravleniya parametr olmalıdır...orda avtovıbor seçmək lazımdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 kamran başa düşmədime nə edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 Melumata gore tesekkurler. Men PES oynayan deyilem amma bir defe GTA 4-de basima gelmisdi 1GB-liq VGA-ni 128mb gosterirdi nece defe driveri sildim yazdim alinmadi 2-3 defe format verdim duzeldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ekim 2013 ...Həsən İldırımov , nvidea-nın nastroykasında upravleniya parametrə gir,orda görəcəksən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.