Jump to content
Forum Windows-az.com

Monitorda problem

Recommended Posts

Salam aleykum.Monitorda müəyyən vaxtdı ki,cimcimə yaranıb.Ayrıca kabel aldım yoxladım eyni vəziyyət oldu.digər monitoru qoşuram heç bir problem yoxdur.Öz monitorumu da digər kompüterə qoşuram əla vəziyyətdə işləyir(güzgü kimi :smile: )Amma yenidən öz kompüterimə qoşan zaman eyni vəziyyət yaranır.Bu vəziyyəti necə həll etmək olar?Telefonla çəkmişəm vəziyyət belədi Video

Proqramlar telegramda
Guest DoN Vito Corleone

Allah guldursun suzi :) Qaqawim sen ekran parametirlerine daxil ol orda yeqin ekranin yenilewme suretinin reqemini deyiwmisen cim cime tutan ekrani qow ve ekran parametirlerine daxil olaraq butoy pencerelere daxil olub zavod seceneklerini ayarla :fellow:

Guest DoN Vito Corleone

qaqaw videoda hecne gorsenmir axi yukleyib defelerce baxdim ekran tertemiz gorsedir sen agillibawli cek video qeyd et baxaq

ozude qaqawin dediyine gore herbirwey edib nvidianin driverini silib yeniden yazib videokarti cixartib yeniden yerine otuzdurub ekran ayarlari herbirwey qaydasinda amma yenede problem oldugu kimi qalib amma qaqaw yene deyirem sen cekdiyin videoda ekran tertemiz gorsenirdi sen aydin ozude biraz uzaqdan cek ekrani baxaq gorek ne meseledi

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...