Dr.Qasimov Konu tarihi: 6 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 6 Ekim 2013 Salam aleykum.Monitorda müəyyən vaxtdı ki,cimcimə yaranıb.Ayrıca kabel aldım yoxladım eyni vəziyyət oldu.digər monitoru qoşuram heç bir problem yoxdur.Öz monitorumu da digər kompüterə qoşuram əla vəziyyətdə işləyir(güzgü kimi )Amma yenidən öz kompüterimə qoşan zaman eyni vəziyyət yaranır.Bu vəziyyəti necə həll etmək olar?Telefonla çəkmişəm vəziyyət belədi Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 6 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2013 :/ kabel desem kabelden deyil monitor desem monitorda deyil pc desem oda deyil :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 6 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2013 ...cimcimə nə deməkdir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 6 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2013 Allah guldursun suzi Qaqawim sen ekran parametirlerine daxil ol orda yeqin ekranin yenilewme suretinin reqemini deyiwmisen cim cime tutan ekrani qow ve ekran parametirlerine daxil olaraq butoy pencerelere daxil olub zavod seceneklerini ayarla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Qasimov Mesaj tarihi: 6 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ekim 2013 Teymur zehmet olmasa o gedishati tam olaraq qeyd ele yerine yetirim.iwden eve catan kimi yoxlayacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Qasimov Mesaj tarihi: 7 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2013 ne yalan danishim monitorun ayarlarinda gormediyim ish qalmadi amma resetleye bilmedim.monitirun uzerindeki duymelerle de reset alinmadi.zehmet olmasa yazardiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 7 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2013 qaqaw bele virtual cetinki neyise sene bawa salim sen team proqraminin parolnu ver mene girim baxim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Qasimov Mesaj tarihi: 7 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2013 Vaxtin varsa hell edek.Birce bu problemi hell edek. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 oldugca maragli bir problemdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Cimcimə Bir müddət güldüm Bir də videodan heç nə başa düşmədim. VGA driverini silib yenidən yazın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 qaqaw videoda hecne gorsenmir axi yukleyib defelerce baxdim ekran tertemiz gorsedir sen agillibawli cek video qeyd et baxaq ozude qaqawin dediyine gore herbirwey edib nvidianin driverini silib yeniden yazib videokarti cixartib yeniden yerine otuzdurub ekran ayarlari herbirwey qaydasinda amma yenede problem oldugu kimi qalib amma qaqaw yene deyirem sen cekdiyin videoda ekran tertemiz gorsenirdi sen aydin ozude biraz uzaqdan cek ekrani baxaq gorek ne meseledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Qasimov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.