aga hesenov Konu tarihi: 7 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 7 Ekim 2013 Salamlar men yene disk problemi ile rastlawdim windowsu teze yazanda var idi ozum axdardim tapdim proqram var idi qurdum duzeldi disk yene acdi indi yene bele olub hemin proqram daha iwe yaramir direm beke bawqa nese caresi var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 noldu konek eliyunde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Męląñchølý Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 problemi açıq-aydın yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 qaqaw gorduyun kimi Ediski surucusu yoxdu. bowdu. diski taxiram kompa hecne gelmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 qaqaw o senin oz dvd-dinnendi ya yanib yadaki wunurunu duz qowmamisan yada nese bowlugu var sen pc sondur ve dvd yeniden ac yerine tax wunurlarini duzgun wekilde qow birde bios menyudan daxil ol gor dvd -ni tanayir yoxsaki yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 problem ne biosdandi nedeki menim dvdden qaqawim. problem windows 8dedi men ilk adam deyilem googlde zadda axdarmiwam actual problemlerden biride windows8izderin coxsunda bu problem var axdarmiwam baxmiwam bir defe caresini tapdim ozumde duzeltdim bir proqram vasitesile ama yene baw verdi yene pozuldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ekim 2013 qaqaw menim demeyim oduki sen biosdan bax gir dvd deyilen wey var orda eger varsa znacit bu sen dediyin kimi proqram sistem meselesidir men deyirem belke dvd-dinin ozunde nese bir problem var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 9 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2013 yaxci biosdan hara girim? ama biliremki biosdan deyil bilen yoxdu derdini bunun?) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 9 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2013 ay qaqaw men demireme biosdan duzelt men deyiremki sen gir bios menyudan bax gor dvd orda tanayir tanamir sen meni bawa duwmedin sen gir biosa orda pc ne diskler qowulub olari gorsedecek meselcun HDD diski 1 denedise ve yaxudda 2 denedise nece gb ve yaxud mb ve yaxuda tb hecmi varsa olari gorseden yere daxil ol olarin yaninda dvd adida qeyd edilmelidir amma o zaman qeyd edile bilmezki senin dvd xarab olsa yansa iwlemese orda adi olmicey yox eger orda onun adina rast gelersense amma pc ozunde E diski gorsenmirse demeli problem sistemnendi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Salam aga hesenov... Sən hal-hazırda istifadə etdiyin wdinows 8-i işlətmə... Ola bilər ki sənin işlətdiyin sistem modifikasiya olunmuş sistemdi... hansısa proqramçı sistem üzərində hansısa dəyişikliklər edəndə səhvə yol verib... buna görə də sənin işlətdiyin sistemdə bu problem çıxır... mən bir vaxtlar modifikasiya olunmamış windows 8 enterprise işlədirdim... heç bir problemi yox idi... dvd qurğusunun işlədiyindən tam əminsənsə bax gör modifikasiya olunmamış sistem tapsan onu yüklə işlət... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 qaqawim men hal hazirda kompu format ede bilmereme kompda ne qeder fayllarim var olar hec hamsi Dye yerlewmez proqramlar doludu mene lazim olan. hec bur caresi yoxdu. bu sistemi yazanda burda meslehetlewdim mene linkini verdiler yazdim yukledim. didilerki en yaxcisi budu hal hazirda mende yukledim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 ayrıca hdd ya at fayllarıvı sistemi də fleşə atıb format elə başqa 8 lə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 ayrica HDD vsrki yoxdu axi flawkada yoxdu) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asef Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 Maraqlidir )) DVD romdada problem ola biler, BIOSdan da ola biler birde sende komputerinin HDD-DVDRM sleft yoxsa sata sunurdandir! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 Asef Forumda yazı yazarkən normal qaydada yaz hərflərini o qədər də böyütməyə ehtiyyac yoxdu şükür Allaha hamısının gözü görür... Düzəliş etdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death-to-life Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Əvvala salam bu cür bir poblem mənimdə başıma gəlmişdi amma indi yox bir neçə il əvvəl win7də problemin isə yaranma səbəbi yalnız və yalnız dvd rom sürücüsünün seftikartının bitməsi idi yani seftikart olmadan sürücüdə işləmir ola bilsin sənində kompyuterində sürücü ya yoxdur yadakı seftikartsızdır. əgər format etmək istəyirsənsə fayllarıvı D diskinə at C diskini format elə . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2013 Death-to-life qardaş sertifikat söhbəti deyl burda işlətdiyi 8də problem var. başqasını yazmalıdı 8 yox 7ni. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.