iftixar Konu tarihi: 11 Haziran 2011 Paylaş Konu tarihi: 11 Haziran 2011 Salam men 2007 word isledirem ama ne qeder axtardim bunu mm lik olcuye getirmek ucun olan yerini tapmadim duyumledi olcusu bunu bilen varsa zehmet deyilse komek etsin sekille yerini gosterseniz daha ela olar evvelceden cox sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest No_error Mesaj tarihi: 11 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2011 Başa düşmədim ölçüsünü dəyişə bilmirsən yoxsa ayrı problem var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 11 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2011 Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iftixar Mesaj tarihi: 11 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2011 Cox sagol Vusal qardas bunu ne qered vaxt idi axdarirdim taba bilmirdim oda gorede kohne versiya isledirdim minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 12 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2011 deymez Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.