Faiq Əhədov Konu tarihi: 10 Ekim 2013 Paylaş Konu tarihi: 10 Ekim 2013 Salam dostlar məndə bugunləri Chrome-da belə bir problem oldu hansı saytı açıram birinci sayt özü gəlir amma sonradan bu şəkildə göstərdiyim olur... Chrome-u heç 1 həftə deyilki yazmışam niyə belə olsun axı özümədə marağlıdı... Sistemidə dünən axşam təmizləmişəm... Buda şəkil... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 restart ver duzelmelidi mendede olmuwdu ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Həə düzəldi marağlıdı durub-duran yerdə niyə belə olsun görəsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Faiq Əhədov Silib yuklemisen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Necə silib yükləmişəm? Başa düşmədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 səndə hələ yaxşıdı məndə cmos batareya ölmüşdü kompyuter 2000 ci ilə qayıtmişdı facebook və bəzi lisenziali saytlara girmirdi qorxmuşdum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 bu esasen kompa guc duwende olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Ümumiyyətlə bu brauzer kompyüteri çox gücə salır mən daha yüngül bir brauzer istərdim işlətmək amma heyf ki yoxdur belə birisi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Buyur digerlerine nisbetde yunguldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2013 Həə qaqaş bunu bugün səhər yazdım digər kompyüterə eyniynən demək olar buda Chrome kimidi yəni görünüş olaraq amma bir problem varki bunun üçün addblock, savefrom, idm integration yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 qaqaw o owipka adeten antivirus butoy pc axtariwa verende olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 Teymur , Məndə kompyüterdə antivirus yoxdur... Bilmirəm nədəndi artıq 3 gündür dalbadal belədir mən kompyüteri hər səhər açdığımda Chrome brauzerini açan kimi sistem donub qalır... Mən istəyirəm Chrome dəyişəm bilirəm format atsam düzələcək problem ancaq sistemdə xeyli program var deyə heyfim gəlir formata... Dostlar mümkünsə əgər mənə yaxşı məsləhətli bir brauzeri tövsiyyə edərdiz ancaq ondada bunun kimi addblock, savefrom, idm integration pluginləri işləsin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 qaqawim qurban sene ewitdiyime gore 100 de 99 % yandex terifleyir hem suret meselesinde hemde tehlukesizlikde sen dediklerin pluginlerinde hamisi yandex-de iwleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 Teymur , Yandex-idə elə Chrome hazırlıyıbda eyni məhsuldur demək olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 qaqawim loginleri ikonlari tamam ayri ayridu axi ozde heqiqetende yandex sereti chroma-dan qat qat suretlidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2013 Mən bildiyimə görə bunları eyni şirkət hazırlayır yəni mən bir dəfə eşitmişdim bunu elə bu forumda sadəcə o mövzunu tapa bilmədim indi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Ekim 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2013 Teymur , Həqiqidə Yandex brauzeri Chrome-dan qat-qat güclü və sürətli imiş... Mən həqiqətən təəcüb keçirirəm nə əcəb bu vaxta kimi Yandex işlətməmişəm işlətdim və nəticəsini gördüm... Çox sağol qaqaşim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 14 Ekim 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2013 Faiq Əhədov , chox sevindimki menimde bir komeyim deyermiw Halal xosun brat bilib bilmeyenlere demek borcumuzdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.